Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Twee strafschoppen en veel spanning voor rust, krijgen we ook na de pauze spektakel in Milanese derby?

HLN
LIVE. Twee strafschoppen en veel spanning voor rust, krijgen we ook na de pauze spektakel in Milanese derby?
• Serie A • Aftrap: 20u45 • San Siro • AC Milan-Inter
Lees verder

Ritchie De Laet: "Hebben laten zien dat we als één geheel achter coach staan"
De druk is weer wat van de ketel voor Antwerp-coach Brian Priske, na die overwinning tegen Anderlecht. Ritchie De Laet gaf aan dat het team als één man achter hun coach staat, en dat toonden ze vandaag op het veld. "We hebben laten zien dat we nog altijd Antwerp zijn."
Lees verder

Radja Nainggolan: "Er werd veel 'shit' over Antwerp gepraat de laatste week, dat maakt deze prestatie nog mooier"
Hét moment uit de eerste helft tussen Antwerp en Anderlecht: de schicht van Nainggolan op de dwarsligger. Radja zoals ze hem graag willen op de Bosuil. "Twee keer de lat. Dat viel tegen, maar die goal komt wel."
Lees verder

LIVE F1. Verstappen op weg naar winst na sterke start, Pérez zet Hamilton onder druk
Vanavond staat in de Formule 1 de Grote Prijs van Mexico op het programma. Vechten WK-leider Max Verstappen en Lewis Hamilton opnieuw een duel uit? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Verstappen zet nieuwe stap richting eerste wereldtitel na winst in Mexico
Max Verstappen heeft de GP van Mexico gewonnen. De Nederlander ging na de start meteen voorbij de Mercedessen en gaf die leidersplek nooit meer uit handen. Een nieuwe stap richting een eerste wereldtitel.
Lees verder

LIVE. Cercle duikt met verdiende voorsprong de kleedkamer in, Genk moet na de koffie uit een ander vaatje tappen
• Jupiler Pro League • Speeldag 14 • Aftrap: 21u • Cegeka Arena
Lees verder

Vergelding voor arrestatie machtigste drugsbaron: vier Colombiaanse militairen sterven in hinderlaag van berucht drugsnetwerk
Vier soldaten zijn zondag in Colombia omgekomen in een hinderlaag van de 'Clan del Golfo', het grootste drugsnetwerk van het land. Dat meldt het leger. Het gaat om de derde aanval in veertien dagen tegen militairen, en daarbij vielen volgen het leger minstens acht doden.
Lees verder

LIVE. Saelemaekers valt in bij Milan, wat krijgen we nog in derby tegen Inter?
• Serie A • Aftrap: 20u45 • San Siro • AC Milan-Inter
Lees verder

Twitteraars stemmen voor verkoop Tesla-aandelen van Elon Musk: "Was bereid om beide uitkomsten te accepteren"
Elon Musk heeft miljoenen mensen op Twitter laten beslissen over zijn Tesla-aandelen. Twitteraars hebben uiteindelijk massaal gestemd vóór de verkoop van 10 procent van de aandelen die Musk heeft in Tesla. De topman van het bedrijf had op het platform middels een poll gevraagd of hij ze van de hand moest doen. 57,9 procent van de ruim 3,5 miljoen stemmers zei 'ja' op die vraag.
Lees verder

Nainggolan was tegen paars-wit King of the Castle: "Er wordt veel gepraat en gezegd over Antwerp - veel shit ook"
Metronoom in een Metropool. Radja Nainggolan verdeelde en heerste op de Bosuil. Zo willen ze hem altijd zien in Deurne Noord. "Wat ik tegen Yusuf en Dwomoh gezegd heb? 'Luister naar mij en alles komt goed'. Zonder zwans."
Lees verder

LIVE. Cercle blijft de betere kansen opstapelen, Genk blijft zoeken naar gelijkmaker
• Jupiler Pro League • Speeldag 14 • Aftrap: 21u • Cegeka Arena
Lees verder

Football Talk. Januzaj schiet Sociedad naar leidersplek - Dessers opnieuw de held bij Feyenoord in extra tijd
Real Sociedad is de nieuwe leider in La Liga. De Baskische club won gisteravond de derby op het veld van Osasuna: 0-2. Adnan Januzaj speelde een hoofdrol voor z'n team. De Rode Duivel versierde tien minuten voor affluiten een strafschop én zette die vervolgens zelf om. Eerder tekende Mikel Merino voor de openingstreffer. Uitblinker Januzaj werd enkele minuten voor affluiten getrakteerd op een applausvervanging door de bezoekende fans. Real Sociedad heeft dankzij de overwinning één punt voor op Real Madrid, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.
Lees verder

Vincent Kompany na de nederlaag tegen Antwerp: "Er is geen magische stok"
Omdat een 21 op 42 zeker bij Anderlecht een uitleg verdient: de integrale analyse van Vincent Kompany. "De stand? Ik ben niet gekomen om te rekenen. Mijn job is al moeilijk genoeg."
Lees verder

Saelemaekers ziet winning goal uiteenspatten op de paal, spectaculaire Milanese derby eindigt onbeslist
Geen winnaar in de 175ste Derby della Madonnina. Inter kwam via een strafschop van Çalhanoglu (ex-AC Milan) op voorsprong, maar De Vrij kopte de gelijkmaker al snel daarna in eigen doel. Lautaro Martinez miste nog een strafschop in een chaotische eerste helft. AC Milan maakte in het slot het meeste aanspraak op de zege - onder meer Alexis Saelemaekers trof de paal - maar verder dan 1-1 kwamen ze niet tegen stadsrivaal Inter. AC Milan laat zo na om over Napoli naar de leidersplaats te klimmen.
Lees verder

Genk ontsnapt na kopbal van invaller Bongonda aan thuisnederlaag tegen Cercle
Na een opflakkering van 180 minuten ging Genk tegen Cercle opnieuw door de ondergrens. De Vereniging liet het alleen na om de belabberde Limburgers af te maken. Zo bezorgde Bongonda de Limburgers alsnog een punt.
Lees verder

Bus in Noord-Ierland gekaapt en in brand gestoken, geen slachtoffers
Vier mannen hebben een bus in Noord-Ierland gekaapt en in brand gestoken. Het incident vond plaats in een pro-Britse buitenwijk van Belfast. Er zijn geen slachtoffers gevallen. De passagiers en chauffeur werden door de kapers de bus uitgestuurd.
Lees verder

Bekijk hier de samenvattingen van de 14de speeldag in de Jupiler Pro League
De veertiende speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden. Club Brugge en Standard deelden de punten, leider Union haalde uit tegen Charleroi en Anderlecht ging onderuit bij Antwerp. Bekijk hieronder alle samenvattingen.
Lees verder

Commotie in VS omdat karakter uit Sesamstraat zich laat vaccineren
In de Verenigde Staten is er in het conservatieve kamp commotie ontstaan over de coronavaccinatie van Big Bird van het populaire kinderprogramma 'Sesame Street'. Ze beschuldigen de grote gele vogel ervan een propagandamachine te zijn voor de overheid.
Lees verder

Aantal mensen dat wereldwijd honger lijdt stijgt sterk
Het aantal mensen dat wereldwijd op de rand staat van een hongersnood is gestegen tot 45 miljoen. Zij zijn het slachtoffer van de acute voedselonzekerheid die in heel de wereld sterk is toegenomen, meldt het Wereldvoedselprogramma (World Food Program, WFP) van de Verenigde Naties.
Lees verder

Eerste klachten tegen organisatoren Astroworld-festival ingediend
In de Verenigde Staten zijn de eerste klachten ingediend nadat zaterdag op het festival Astroworld acht mensen stierven en tientallen anderen gewond raakten. In de media is sprake van zeker twee klachten tegen onder meer bedenker Travis Scott en organisator Live Nation.
Lees verder