Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 november 2021

Horecagroothandels en hun invloed op voedselverspilling

de Duurzame Wereld
Horecagroothandels en hun invloed op voedselverspilling
Horecagroothandels en hun invloed op voedselverspilling De koplopergroep horecagroothandels kwam op 23 november weer online bij elkaar. Dit keer onder meer over opties voor verminderen van voedselverspilling. Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

ACM trekt leveringsvergunningen Allure Energie per 1 december in
ACM trekt leveringsvergunningen Allure Energie per 1 december in De ACM trekt de leveringsvergunningen van Allure Energie per 1 december 2021 in. De curator heeft gemeld dat klanten worden overgenomen door HEM Energie. Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de
Lees verder

Vuurwerkverbod jaarwisseling 2021-2022
Vuurwerkverbod jaarwisseling 2021-2022 Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Concept uitgangspunten afbouw van het Groningenveld
Concept uitgangspunten afbouw van het Groningenveld Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Overeenkomst windpark: een volgende stap
Overeenkomst windpark: een volgende stap Samenstroom en Windpark Greenport Venlo sloten een samenwerkingsovereenkomst over het windmolenpark. De afspraken over sociale en financiƫle participatie zijn in dit persbericht terug te lezen. Belangstelling om mee te doen? Laat ons dat weten! Stuur een email naar: secretariaat@samen-stroom.nl
Lees verder

Sponsorloop Basisschool St. Augustinus uit Landsmeer brengt € 4.149,30 op
Sponsorloop Basisschool St. Augustinus uit Landsmeer brengt € 4.149,30 op Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

IMVO: Onderzoek naar bereidheid van boeren voor overstap op schonere landbouw
IMVO: Onderzoek naar bereidheid van boeren voor overstap op schonere landbouw ... Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Nederland brengt exportsteun niet in lijn met Glasgow-verklaring
Nederland brengt exportsteun niet in lijn met Glasgow-verklaring Nederland verzuimde als host van de Export Finance for Future (E3F) bijeenkomst om na Glasgow door te zetten met concrete afspraken om de doelen uit de Glasgow-verklaring te realiseren. Het bericht Nederland brengt exportsteun niet in lijn met Glasgow-verklaring verscheen eerst op
Lees verder

Ondertekening overeenkomst voor renovatie Hervormde school Opheusden
Ondertekening overeenkomst voor renovatie Hervormde school Opheusden Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder