Doorgaan naar hoofdcontent

Het strafste uit de podcast ‘22 Minuten Stomme Vragen’ (deel 1): “Mijn zichtrekening durft wel eens onder nul t...

HLN
Het strafste uit de podcast '22 Minuten Stomme Vragen' (deel 1): "Mijn zichtrekening durft wel eens onder nul te zakken"
In de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen' voelen Peter Van de Veire, Kawtar en Wanne bekende Vlamingen aan de tand over allerlei soorten onderwerpen. In de eerste afleveringen deden Gert Verhulst, William Boeva en Nanoe Vaesen heel wat opmerkelijke onthullingen. Zo gaat het onder meer over Gerts bankrekening, Williams slechte ervaring door dwerggroei en Nanoe's bekende volgers. "Toen iemand me stuurde: 'Oei, het poesje heeft precies dorst', heb ik een schaamlipcorrectie laten uitvoeren."
Lees verder

Opnieuw aanranding in Overpoort, dader opgepakt: "Hij mag zich drie maanden niet vertonen in Gentse uitgaansbuurt"
Opnieuw is een meisje lastiggevallen in de Overpoortstraat. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag, in café 't Kofschip. Het horecapersoneel reageerde heel alert, waardoor de dader kon worden opgepakt. Hij mag zich alvast aan een 'Overpoortverbod' van drie maanden verwachten.
Lees verder

Mindervalide man schiet slachtoffer van jongerenbende ter hulp maar wordt zelf in elkaar geslagen
Een mindervalide man is woensdag door een groep jongeren in elkaar geslagen vlakbij het ponton van de veerboot op de Antwerpse Linkeroever. De man was tussenbeide gekomen omdat de jongeren een leeftijdsgenoot hadden belaagd.
Lees verder

Robin Ramaekers opgepakt door politie aan grens tussen Polen en Wit-Rusland
De vluchtelingencrisis op de grens tussen Polen en Wit-Rusland wordt almaar erger. Duizenden migranten mogen Polen niet in, maar ze kunnen ook niet terug. De politie in Polen heeft alle wegen naar de grens afgesloten, ook voor hulpverlening en journalisten. Zo getuigt ook VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers die op 3 kilometer van de grens verslag kon doen. Maar net nadat hij zijn statement had opgenomen, werd hij opgepakt door de Poolse politie.
Lees verder

Niek (43) krijgt medaille nadat hij vrouw uit water redde: "Ik een held? Ik deed gewoon wat ik moest doen"
Niek Boerjan (43) uit Zomergem (Lievegem) heeft donderdag de zilveren medaille van Carnegie Hero Fund gekregen. Ruim een jaar geleden zag hij hoe een vrouw in Nevele met haar wagen het kanaal in reed, en kon hij de vrouw uit de zinkende wagen redden. "Ik heb die vrouw een tweede kans gegeven in haar leven. Ik hoop dat ze die grijpt", zegt Niek. Dit is zijn heldenverhaal.
Lees verder

Een bivakmuts, but make it fashion: de balaclava is dé onverwachtse hit voor de winter
We schreven er begin dit jaar al over, maar dit seizoen breekt ie pas volledig door: de balaclava of de bivakmuts, de muts die we als kind zo haatten. En dat is goed nieuws voor de koukleumen onder ons, want zo blijf je lekker warm terwijl je er stijlvol uitziet. Wij tonen je enkele leuke modellen om aan je wintergarderobe toe te voegen.
Lees verder

Start to swing: Bjorn (44) en Mien (41) swingen. "Op zolder hebben we een playroom waar we elke week spelen." Seksuoloog Chloé geeft advies
Hun seksleven was al bevredigend, maar toen Bjorn (44) als prille dertiger voorstelde aan zijn Mien* (41) om te swingen, ging er een nieuwe wereld voor hen open. "Tegen het einde van de avond gingen we naar een donkere playroom. Het was supergeil om met twee te vrijen, en af en toe een begerige hand van iemand anders te voelen." Hun relatie kreeg een boost, maar het leukste zijn de hechte vriendschappen die ze hebben gesmeed. Klinisch seksuoloog en relatietherapeut Chloé De Bie geeft advies.
Lees verder

Oude brieven onthullen intieme details over de koninklijke familie: "De Queen voelde zich verscheurd na het overlijden van haar vader"
In Groot-Brittannië gaan volgende maand enkele unieke handgeschreven brieven van Queen Elizabeth (95) en haar zoon prins Charles (72) onder de hamer. Die geven enkele details prijs over het leven van de koninklijke familie tussen de jaren 40 en 80. Zo vertelt de koningin over het overlijden van haar vader en doet Charles een ontboezeming over een voormalige turnjuf.
Lees verder

'Snackmaster' Marcelo Ballardin doet een bekentenis in 'De Slimste Mens': "Ik was vroeger een wildebras, drank en drugs waren me niet vreemd"
De Nederlandse zangeres Merol (30) was woensdagavond dé grote verrassing in 'De Slimste Mens'. Zij zorgde voor een straf debuut en belandde met haar eindscore van 598 seconden meteen op plaats 5 in de top 10 van beste scores aller tijden. Vanavond is het de beurt aan 'Snackmaster'-winnaar Marcelo Ballardin (39). En die heeft wat op te biechten.
Lees verder

Op bezoek bij Lars van der Haar, die niet te gek deed na Europese titel: "Opgeven is geen optie meer"
Een vat Heineken op café, en een broodje kroket uit de muur om 2 uur 's nachts: zo viert een Nederlander een Europese titel, zou je denken. Niet Lars van der Haar (30). Die vierde rustig thuis met z'n familie en z'n vrouw, de Britse ex-renster Lucy Garner (27). Maar stille crossers, diepe gronden. Toen hij Lucy voor het eerst zag: "Wat een lekker wijf!" Hoe het verlies in zijn jeugd hem hardde: "Opgeven is geen optie meer." En of hij Van Aert en Van der Poel wil kloppen: "Waarom fiets ik anders?"
Lees verder

Legercontingent vastgelegd op 27.100 militairen, eerste toename in jaren
De ministerraad heeft het legercontingent voor 2022 vastgelegd op 27.100 militairen. Het gaat om een lichte stijging tegenover dit jaar, en de eerste toename in minstens tien jaar. Dat heeft de federale regering donderdag aangekondigd.
Lees verder

Eerste avond Lichtfestival lokte 140.000 bezoekers, kleine aanpassingen op het parcours moeten voor vlotte doorstroming zorgen
De eerste avond van het Lichtfestival in Gent was meteen een absolute topavond. Er liepen naar schatting 140.000 bezoekers over het 7,2 kilometer lange parcours, en dat zijn er 50.000 meer dan op de eerste dag van de vorige editie. Er waren geen incidenten, er worden kleine aanpassingen voorzien op de drukste punten.
Lees verder

Voetgangster (53) gewond na aanrijding door mountainbiker
Een 63-jarige vrouw uit Koksijde liep woensdag rond 16.10 uur een bloedende hoofdwonde op na een ongeval met een mountainbiker in de Strandlaan in Koksijde.
Lees verder

Van den Bergh legt positieve coronatest af en moet passen voor Grand Slam of Darts
Flinke tegenvaller voor Dimitri Van den Bergh (27). Onze landgenoot heeft positief getest op het coronavirus en moet de Grand Slam of Darts aan zich laten voorbijgaan.
Lees verder

BV 24/7. Evi Hanssen is gestopt met drinken en Kristof Goffin is happy single
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Nieuwe EU-wet moet belastingontwijking multinationals voorkomen
Het Europees Parlement heeft een wet definitief goedgekeurd die multinationals verplicht openbaar te maken hoeveel belasting zij betalen in elk EU-land. De nieuwe richtlijn moet voorkomen dat bedrijven belastingen ontwijken. Het gaat om ondernemingen met jaarlijkse inkomsten van meer dan 750 miljoen euro.
Lees verder

"Het was de ergste orgie waaraan ik ooit had deelgenomen": het pittige liefdesleven van 'machtige minnaars'
Marie Antoinette kreeg sekslessen van haar broer, Martin Luther King hield van orgieën en de Spaanse koning Juan Carlos had maar liefst 5.000 minnaressen. Het zijn maar enkele van de pittige verhalen die je in het boek 'Machtige Minnaars' van Gorik Goris kunt terugvinden. Wij zetten de leukste anekdotes voor je op een rij.
Lees verder

Wit-Russische president dreigt met afsluiten gastoevoer naar Europa na kritiek op vluchtelingencrisis
De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko dreigt de toevoer van gas naar Europa af te sluiten als de Europese Unie zijn land sancties oplegt vanwege de vluchtelingencrisis. De strafmaatregelen worden volgende week verwacht.
Lees verder

Dwayne 'The Rock' Johnson lacht collega Ryan Reynolds uit
Het is geen geheim dat Hollywoodster Dwayne Johnson (49), alias The Rock, niet verlegen is om collega-acteurs op tijd en stond te plagen. Zijn laatste slachtoffer is Ryan Reynolds (45), maar die sloeg onmiddellijk terug.
Lees verder

Al twee landen zeker van WK, toppers moeten vol aan de bak en laat Oranje het nog liggen? De rechtstreekse race richting Qatar 2022 nadert ontknoping
Met een zege tegen Estland zaterdag zijn de Rode Duivels altijd zeker van een rechtstreeks ticket voor het WK 2022 in Qatar. Maar hoe zit het in de andere groepen? Welke landen zijn al geplaatst? Welke sterren moeten nog vol aan de bak? Voor wie dreigen die hachelijke play-offs? Spanje, Italië en Portugal kunnen zich geen mindere dag veroorloven.
Lees verder