Doorgaan naar hoofdcontent

GRAND SLAM OF DARTS. Price en Wright spelen vanavond finale in Wolverhampton

HLN
GRAND SLAM OF DARTS. Price en Wright spelen vanavond finale in Wolverhampton
Gerwyn Price en Peter Wright spelen vanavond de finale op de Grand Slam of Darts. Price rekende in zijn halve finale af met James Wade, Wright nam na een fantastische comeback de scalp van Michael Smith. De finale is straks live te bekijken op VTM 4.
Lees verder

Indiase man verrijst uit de dood in het mortuarium
In India is een 45-jarige man die overleden verklaard was na een ongeval, na één nacht levend aangetroffen in het mortuarium van een ziekenhuis. De man werd er in kritieke toestand aangetroffen, verklaarde de ziekenhuisdirecteur zondag.
Lees verder

LIVE. Frey kopt voorlangs, stevent Antwerp af op puntenverlies tegen STVV?
• Aftrap: 16u
Lees verder

LIVE. Komt Antwerp met ander gezicht uit de kleedkamer?
• Aftrap: 16u
Lees verder

LIVE. Geen clean sheet voor Courtois tegen Granada, Real wel op voorsprong
• Aftrap: 16u15 • Primera Division • Nuevo Estadio de Los Cármenes • Hazard ontbreekt bij Real wegens buikgrip, Courtois is er wel bij
Lees verder

LIVE. Geen clean sheet voor Courtois tegen Granada, Real wel op voorsprong bij rust
• Aftrap: 16u15 • Primera Division • Nuevo Estadio de Los Cármenes • Hazard ontbreekt bij Real wegens buikgrip, Courtois is er wel bij
Lees verder

Israël start dinsdag met vaccinatie kinderen vanaf 5 jaar
Israël vat dinsdag de vaccinatiecampagne voor kinderen van 5 tot 11 jaar aan. Het land gebruikt daarvoor "speciale vaccins voor kinderen" met een lagere dosering. Dat zei premier Naftali Bennett zondag naar aanleiding van de wekelijkse ministerraad.
Lees verder

Razend populaire Netflix-animatie 'Arcane' krijgt tweede seizoen
De op het computerspel 'League of Legends' gebaseerde animatieserie 'Arcane' krijgt een tweede seizoen. Netflix en Riot Games hebben dat bevestigd tijdens een evenement voor fans van de game.
Lees verder

Iraanse militairen berecht voor neerschieten Oekraïens vliegtuig
Voor een militaire rechtbank in de Iraanse hoofdstad Teheran is een proces begonnen tegen tien militairen die betrokken zouden zijn geweest bij het neerhalen van een Oekraïens vliegtuig begin vorig jaar. Dat hebben de autoriteiten zondag laten weten.
Lees verder

Mark Cavendish komt zwaar ten val in Gents Kuipke en wordt afgevoerd naar ziekenhuis, afsluitende ploegkoers van Zesdaagse ligt (even?) stil
Alle aanwezigen in het Gentse Kuipke hielden hun hart vast. Mark Cavendish (36) maakte samen met wereldkampioen Lasse Norman Hansen (29) een enorme smak na een zwieper van een renner voor hen. Het zag er even niet goed uit, maar de Brit stelde het publiek en zijn gezin al gerust. Hij werd wel afgevoerd naar het ziekenhuis. Afwachten welke blessures hij opliep. De afsluitende ploegkoers lag ruim een halfuur stil, maar kon uiteindelijk toch afgewerkt worden.
Lees verder

Mark Cavendish komt zwaar ten val in Gents Kuipke, afsluitende ploegkoers van Zesdaagse ligt (even?) stil
Alle aanwezigen in het Gentse Kuipke hielden hun hart vast. Mark Cavendish (36) maakte samen met wereldkampioen Hansen een enorme smak na een zwieper van een renner voor hen. Het zag er even niet goed uit, maar de Brit stelde het publiek en zijn gezin wel al gerust. Afwachten welke blessures hij opliep. De afsluitende ploegkoers ligt op dit moment nog stil omdat de piste moet hersteld worden.
Lees verder

"Ik ben coach geworden om die druk te voelen", zegt Vincent Kompany, die "niet kan lachen" met rode kaart Raman
Anderlecht kon ook de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk niet winnend afsluiten en dus wordt het gemor in de tribunes steeds luider. Omdat het nieuwe puntenverlies een uitleg verdient, geven we de analyse van Vincent Kompany integraal mee.
Lees verder

Abdallah Hamdok een maand na staatsgreep opnieuw premier van Soedan
Abdallah Hamdok is opnieuw de premier van Soedan. Hij ondertekende zondag in de hoofdstad Khartoem hierover formeel een akkoord met putschleider generaal Abdel Fattah al-Burhane.
Lees verder

Climax op komst in strijd om wereldtitel F1: wordt de kwalificatie in Abu Dhabi beslissend?
Lewis Hamilton heeft de titelstrijd met Max Verstappen nog spannender gemaakt dan hij al was. De zevenvoudig wereldkampioen verkleinde dankzij een oppermachtige zege in Qatar het gat met WK-leider Max Verstappen, die als tweede eindigde en ook nog het puntje voor de snelste raceronde pakte. Bij de constructeurs liep Red Bull Racing in op Mercedes.
Lees verder

Gaat Djokovic naar de Australian Open? "We verwachten nog altijd dat hij gaat komen"
Negenvoudig titelhouder Novak Djokovic weet niet of hij over twee maanden meedoet aan de Australian Open. In Melbourne zijn enkel gevaccineerde spelers welkom en de Servische nummer een is dat niet. "Hopelijk maken ze voor hem een uitzondering", pleitte Alexander Zverev voor zijn maatje.
Lees verder

BELGEN IN HET BUITENLAND. City, zonder De Bruyne, kent geen problemen met Everton - Oude bekende nekt Theate en Bologna
Manchester City, waar Kevin De Bruyne ontbrak door een coronabesmetting, heeft op de twaalfde speeldag in de Premier League met gemak gewonnen van Everton. De Citizens blijven zo in het spoor van leider Chelsea.
Lees verder

Antwerp bijt in het zand op Stayen en verliest met 2-1
Antwerp leed een zure nederlaag op het veld van Sint-Truiden. Te kort geschoten in beide zones van de waarheid. De Great Old blijft tweede in de stand, maar Union kan vanavond verder uitlopen.
Lees verder

Max Verstappen: "Ik krijg nooit cadeautjes, dus zag straf wel aankomen" - Alonso: "Ongelofelijk"
De tweede plaats was voor Max Verstappen het maximaal haalbare, zeker na de gridstraf die hem nog voor de start vijf plekken terugzette. Met een voorsprong van acht punten gaat hij over twee weken naar Saoedi-Arabië. "We zien wel hoe het eindigt, ik sta nog aan kop en ga alles geven."
Lees verder

Liberalen staan alleen met verzet tegen verplichte prik, maar die is nog lang niet aan de orde
Ondanks de oproep van verschillende zorginstellingen, lijkt ons land nog absoluut niet van plan om Oostenrijk te volgen met de invoering van een verplichte vaccinatie. Het draagvlak binnen de federale regering is de afgelopen week wel opmerkelijk gegroeid: de liberalen zijn nog de enigen die er niet van willen weten. Maar de interne discussie is voorlopig gaan liggen. "Iedereen beseft dat het niet de oplossing is voor de vierde golf."
Lees verder

IN BEELD. 35.000 betogers in Brussel voor coronaprotest, politie moet waterkanon en traangas inzetten tegen relschoppers
Tienduizenden betogers zijn vandaag in Brussel samengekomen om te protesteren tegen het coronabeleid. Het ging volgens de autoriteiten om in totaal zo'n 35.000 mensen. De betogingsmars - 'Samen voor Vrijheid' gedoopt - begon vreedzaam, maar later sloeg de sfeer om door relschoppers. De politie zag zich daarbij genoodzaakt het waterkanon en traangas in te zetten.
Lees verder