Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 22 november 2021

Gemeente Zottegem: Digitale zitting Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 15 november 2021 : livestream

Digitale zitting Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 15 november 2021 : livestream
Gezien de huidige coronasituatie, zullen de Gemeenteraad en de Raad van Maatschappelijk Welzijn van maandag 15 november 2021 digitaal plaatsvinden. Beide zittingen kunnen gevolgd worden via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder

Kerstmarkt 2021 afgelast
Het stadsbestuur heeft vrijdag 19 november in een spoedoverleg met de permanente standhouders de knoop doorgehakt over de kerstmarkt 2021 (gepland vanaf 3 december op de Markt). Er werd gezamenlijk beslist om de Kerstmarkt en alle bijhorende activiteiten te annuleren. Ook de nieuwsjaardrink op 2 januari zal niet doorgaan.
Lees verder

Kunstendag voor Kinderen op 21 november geannuleerd
Helaas… Geen Kunstendag voor Kinderen, morgen 21 november. We zagen het nochtans volledig zitten, die tiende editie. Maar als het niet veilig of zonder zorgen kan, dan is er ook maar weinig feest aan, natuurlijk. Geen nood: we kieperen al die leuke idee├źn niet zomaar overboord, maar stoppen ze alleen maar eventjes in de koelkast. En volgend jaar, dan geven we er nog eens zo hard een lap op. Feest voor alle kindjes uit onze gemeente!
Lees verder

Audioverslagen raden 15 november 2021
Je kan vanaf nu de audioverslagen van de raden van 15 november 2021 beluisteren.
Lees verder