Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 24 november 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2021/333 - Midzelen 21 - Ben Van Mechelen...

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2021/333 - Midzelen 21 - Ben Van Mechelen en Hanne De Keyser
Lees verder

Speel de voorleesbingo met Skwibus
Van 20 tot 28 november is het weer Voorleesweek. Dit jaar stimuleert Skwibus de jongsten met een leuke voorleesbingo! Een volle kaart staat gelijk aan een kleine verrassing. De opdrachten ontdek je hier.
Lees verder

Ga op boekenjacht in onze gemeente
Misschien heb je het al gemerkt: er liggen een heleboel boeken verstopt in onze gemeente. Kom je zo'n zwerfboek tegen? Neem het mee, lees het en verstop het opnieuw voor de volgende. Later komt er een leesclub rond de boeken en krijg je de kans de auteurs van de zwerfboeken te ontmoeten.
Lees verder

Ontgravingen Pasbrug van start
De ontgravingswerken op de begraafplaats Pasbrug starten vanaf woensdag 24 november. Tijdens de werken is een groot deel van de begraafplaats niet toegankelijk. De werken nemen maximaal 50 kalenderdagen in beslag.
Lees verder

Vacature: held(in) van de allerkleinsten - kinderbegeleider (C1-C2)
Hou je van de waarheid uit een kindermond? Kinderlijke fantasie die alle dromen doet uitkomen? Bewonder je nieuwsgierigheid en stimuleer je zorgeloosheid? Vind je jezelf creatief en een echte held(in) voor de allerkleinsten waarbij originaliteit jouw troef is? Dan ben jij de persoon die we zoeken.
Lees verder