Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 18 november 2021

Gemeente Mol: Welke coronamaatregelen gelden vanaf zaterdag 20 november?

Welke coronamaatregelen gelden vanaf zaterdag 20 november?

Vanaf zaterdag 20 november gaan er nieuwe, strengere coronamaatregelen in. Zo geldt er vanaf dan een brede mondmaskerplicht en wordt telewerk verplicht. Ook de regels voor activiteiten en evenementen worden strenger. Bovendien besliste het Overlegcomité om de extra vaccinatie beschikbaar te maken voor iedereen. Opgelet: onderstaande informatie komt uit het eerste officiële persbericht van het Overlegcomité. We wachten nog op alle details van het Koninklijk Besluit dat later volgt. Eventuele wijzigingen communiceren we de komende dagen en weken via onze kanalen.

Lees verder

Meer weten over project 'Zillelande'? Schrijf in voor infomoment op 27 november

Wil je meer weten over het toekomstige woonproject 'Zillelande' dat eigenaar Cores Development uitwerkt voor de Keirlandse Zillen in de stationsomgeving? Schrijf dan in voor het infomoment dat op zaterdag 27 november plaatsvindt op de site. Je kan inschrijven voor één van de beschikbare tijdslots. Woonprojct 'Zillelande' omvat de realisatie van 350 duurzame woningen.

Lees verder

Gevaccineerd met Johnson & Johnson? Registreer je op VAXLIST voor extra prik

Alle inwoners die in ons vaccinatiecentrum een Johnson & Johnson-vaccin (J&J) ontvingen en een extra Pfizer-prik wensen, vragen we om zich te registreren op www.vaxlist.be. Vanuit de reservelijst kom je mogelijk sneller in aanmerking voor de extra prik dan wanneer je wacht op de start van het reguliere uitnodigingsproces midden december. We gebruiken VAXLIST voor last-minute oproepen wanneer er extra prikken beschikbaar zijn op een vaccinatiedag.

Lees verder

Balen-Neetlaan na heraanleg fietspad opnieuw open vanaf zaterdag 20 november

Als alles verloopt zoals gepland, gaat de Balen-Neetlaan op zaterdag 20 november opnieuw open voor alle verkeer. Sinds 4 oktober voert een aannemer in deze straat werken uit in opdracht van het gemeentebestuur. Hierbij werd op het grondgebied Mol het bestaande fietspad in klinkers volledig uitgebroken en vervangen door een nieuw fietspad in beton. Na het wegnemen van de signalisatie is verkeer in beide richtingen weer toegelaten.

Lees verder