Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 november 2021

Gemeente Mol: Radio 2 zendt op 25 november uit vanaf het Santo Tomasplein

Radio 2 zendt op 25 november uit vanaf het Santo Tomasplein

Stem je radio op donderdag 25 november tussen 12 en 13 uur af op Radio 2 voor een live-uitzending vanuit Mol. Radio 2 komt naar onze gemeente naar aanleiding van de campagne 'Winkelhier' van UNIZO. Binnen deze campagne was Mol één van de vijf gemeenten waar het 'UNIZO Winkelhierlied' werd gelanceerd. Het lied werd gecomponeerd door Ronny Mosuse. Met de campagne 'Winkelhier. Koop bewust. Bij ondernemers van hier.' zet UNIZO de troeven en de meerwaarde van zelfstandige ondernemers in de verf.

Lees verder

Volg de gemeenteraad van maandag 29 november live via YouTube

Op maandag 29 november om 20 uur kan je de gemeenteraad live volgen op YouTube via deze link. De gemeenteraadsleden vergaderen veilig van thuis uit via Zoom. Via een livestream op YouTube zenden we de gemeenteraad uit zodat iedereen deze publieke vergadering ook kan volgen. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Download flyer 'De wereld in Mol' en maak kennis met Molse mondiale raad

Tijdens het debat 'Het (on)nut van internationale samenwerking' met gastspreker Guy Goris op 23 november, deelde de mondiale raad een flyer uit. Dankzij de QR-codes op de flyer kan je kennismaken met de verschillende mondiale organisaties die actief zijn in onze gemeente. Ben je  benieuwd naar de verenigingen die zich inzetten voor verschillende projecten in het Zuiden? Of heb je interesse om je te engageren binnen een vereniging actief in het Zuiden? Download dan hier de flyer 'De wereld in Mol: werken aan een gemeenschap waarin mensen zich verbonden voelen met elkaar en met de wereld'. Misschien zien we jou dan wel op één van de volgende bijeenkomsten of activiteiten van de mondiale raad.

Lees verder

Massaal aantal oproepen veroorzaakt wachttijden bij callcenter vaccinatiecentrum

Het callcenter van het vaccinatiecentrum Balen, Dessel, Mol en Retie wordt op dit ogenblik overspoeld met vragen, waardoor de wachttijden oplopen. Is je vraag minder dringend? Heb je een vaccinatie-uitnodiging die je wilt bevestigen voor half december? Bevestig deze afspraak online of contacteer het callcenter volgende week, best in de namiddag. Je hebt hiervoor nog voldoende tijd.

Lees verder