Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 23 november 2021

Gemeente Mol: Neem je deel aan activiteit op site Ten Hove? CST en mondmasker verplicht

Neem je deel aan activiteit op site Ten Hove? CST en mondmasker verplicht

Neem je deel aan een activiteit op welzijnssite Ten Hove? Hou er dan rekening mee dat je vanaf nu bovenop de mondmaskerplicht ook het Covid Safe Ticket (CST) moet tonen. Dit geldt voor alle activiteiten, ook voor activiteiten met minder dan 50 deelnemers. Let op: ook tijdens de activiteit moet je je mondmasker laten opstaan, ook als je gaat zitten.

Lees verder

Geen Kerstmarkt, wél nieuwe editie van onze magische lichtwandeling

Op zaterdag 11 en zondag 12 december vindt geen kerstmarkt plaats op de parking van 't Getouw. Ondanks alle voorbereidingen in samenspraak met de talrijke deelnemende verenigingen en handelaars nam het gemeentebestuur deze moeilijke beslissing na een grondige analyse. Wel organiseren we binnen het overkoepelende verhaal van 't Gloeit in Mol een nieuwe editie van de magische lichtwandeling en staan er nog andere warme activiteiten op het programma. Als gemeentebestuur blijven we ook in deze moeilijke tijden staan voor verbondenheid.

Lees verder

3.500 extra uitnodigingen vertrokken voor extra prik na Johnson & Johnson

Afgelopen weekend vertrokken 3.500 uitnodigingen naar inwoners die eerder dit jaar gevaccineerd werden met Johnson & Johnson. Het gaat hier over een extra prik met Pfizer voor inwoners van alle leeftijden, dus niet uitsluitend de 65-plussers.

Lees verder

Als zorgverlener nog niet uitgenodigd voor je extra prik?

Zorgverleners die nog niet zijn uitgenodigd voor de extra prik, kunnen zelf in www.myhealthviewer.be controleren of ze al in aanmerking komen. In vergelijking met de oorspronkelijke vaccinatiecampagne bestaat er voor de extra prik geen Vlaamse 'sta ik op de lijst'-tool meer. Wie als zorgverlener vaststelt dat hij geen uitnodiging ontvangt, kan daarom terecht bij het meldpunt van eerstelijnszone Baldmore.

Lees verder