Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 4 november 2021

Gemeente Mol: Medisch coördinatieverslag 4 november: “Druk op ziekenhuis stijgt”

Medisch coördinatieverslag 4 november: "Druk op ziekenhuis stijgt"

De druk op het Heilig Hartziekenhuis loopt stapsgewijs op door de stijgende besmettingscijfers. Zowel op intensieve zorgen als op de gewone afdelingen zien we een verdubbeling van het aantal coronapatiënten. Het ziekenhuis schakelde intussen naar fase 1A. Op dit moment kunnen alle gewone zorgen blijven doorgaan door een spreiding van coronapatiënten over verschillende ziekenhuizen in de regio. Het ziekenhuis hoopt dat het aantal opnames snel stabiliseert door de hoge vaccinatiegraad in onze regio.

Lees verder

Molse scholen verdelen flyers sociale dienst om ouders te ondersteunen

Met een flyer die verdeeld wordt via de scholen zet de sociale dienst haar aanspreekpunt op de Molse scholen nog eens extra in de kijker. Maatschappelijk werker Tessa Verwimp is rechtstreeks aanspreekbaar voor ouders die in het begin van dit nieuwe schooljaar financiële zorgen hebben. Ook voor andere vragen staat ze voor hen klaar. Zo hoopt de sociale dienst de drempel te verlagen voor ouders van schoolgaande kinderen.

Lees verder

Ook dit jaar is hij er: haal Molse Tijdingen 2021 in huis aan voordeeltarief!

Bestel nu het boek 'Molse Tijdingen 2021' en betaal 18 euro in plaats van 20 euro. Geniet van 280 bladzijden Molse geschiedenis, rijk geïllustreerd met honderden foto's. Voorinschrijven kan tot 27 november 2021!

Lees verder

Sofie Walk & Run schenkt 7.000 euro aan Mols Comité Kom op tegen Kanker

De organisatoren van de 'Sofie Walk & Run' overhandigden een cheque met een mooi bedrag van 7.000 euro aan het Mols Comité Kom op tegen Kanker. Het evenement vond op 9 oktober plaats in Millegem. Ook dit jaar werd het georganiseerd door de naaste familieleden van Sofie Roofthooft, op 18 oktober 2018 op 44-jarige leeftijd overleden aan borstkanker.

Lees verder