Doorgaan naar hoofdcontent

PROMOJAGERS SUPERTIP. Bol.com houdt 7-daagse met enorme kortingen

HLN
PROMOJAGERS SUPERTIP. Bol.com houdt 7-daagse met enorme kortingen
De Black Friday-koorts begint al een beetje te gloeien bij de leden van Promojagers België en deze week krijgen ze al een voorsmaakje met de 7-daagse van Bol.com. Nog tot en met zondag geniet je in de webwinkel van hoge kortingen op een breed gamma aan alledaagse producten, van spullen voor het huishouden tot elektronica en speelgoed. "Zorg dat je tussen 19 en 22 uur zeker achter je computer zit, want dan zijn er zelfs flitsdeals met nog grotere reducties", aldus Gunther Devisch.
Lees verder

Hier ging de discodeur al om middernacht open: "We gaan door tot het einde, de security zal ons moeten buiten zetten"
Feestvierders halen opgelucht adem: ze kunnen eindelijk weer gaan dansen. Afgelopen nacht gingen al vier discotheken open en heel wat vroege vogels wilden erbij zijn om hun vastgeroeste discobenen los te gooien. "We hebben hier zo lang naar uitgekeken."
Lees verder

QUIZ. #FreeBritney, test je kennis over de Princess of Pop
Britney Spears staat na dertien jaar niet langer onder de financiële voogdij van haar vader. De zangeres (39) blijft wel onder bewindvoering, maar haar team mag zelf een voorlopige vervanger aanduiden. Test je kennis over de Princess of Pop in onze tien vragen tellende quiz.
Lees verder

Ligt ripdeal aan oorzaak van steekpartij waarbij Milan (15) stierf? "Jordy stond nog 600 euro in het krijt"
De dodelijke steekpartij in Oostkamp, die vorig weekend het leven kostte aan Bruggeling Milan Meert (15), was mogelijk het gevolg van een ripdeal die eerder had plaatsgevonden. Dat blijkt althans uit de verklaring van verdachte Jordy D. (19), die zelf toegaf dat hij het slachtoffer of iemand uit z'n omgeving bestal. "Zijn opgekropte angst kwam tot uiting toen Milan hem raakte met die taser", beweren zijn advocaten. Een reconstructie van de bewuste vrijdagavond.
Lees verder

Lag ripdeal aan oorzaak van steekpartij die Milan (15) het leven kostte?: "Ik stond nog 600 euro in het krijt"
De dodelijke steekpartij in Oostkamp die vorig weekend het leven kostte aan Bruggeling Milan Meert (15) was mogelijk het gevolg van een ripdeal die eerder had plaatsgevonden. Dat blijkt althans uit de verklaring van verdachte Jordy D. (19), die zelf toegaf dat hij het slachtoffer of iemand uit z'n omgeving bestal. "Zijn opgekropte angst kwam tot uiting toen Milan hem raakte met die taser", beweren zijn advocaten. Een reconstructie van de bewuste vrijdagavond.
Lees verder

'Destination weddings' in de lift: 2 koppels over hun trouw in het buitenland, een weddingplanner schetst het prijskaartje. "Een veel intensere ervaring"
Bazart-zanger Mathieu Terryn (27) en zijn Marie Wynants (27) gaven elkaar recent het jawoord onder de Portugese zon. Trouwen in het buitenland: BV's doen het, maar ook steeds meer andere Vlamingen. Antwerpenaren Maikel en Filip vierden net nog in Ibiza. Judith en Arnaud inviteerden hun vrienden voor een all-in naar Toscane. Weddingplanner Aude François specialiseert zich in 'destination weddings' en heeft een volgeboekt 2022. Ze schetst de voor- en nadelen en het prijskaartje. "Je bent zeker niet altijd duurder af dan in België."
Lees verder

Mario (48) mikt op wereldrecord met pompoen van ruim 1.000 kilo: "Van niks naar dit op honderd dagen"
Met de maand oktober is de pompoengekte in Kasterlee weer toegeslagen. Zonder een pompoenregatta of pompoenschieten dit jaar, maar mogelijk wel met een ander hoogtepunt. Mario Vangeel (48) hoopt op het Europees Kampioenschap in Duitsland de zwaarste pompoen af te leveren die ooit gekweekt is. Dat wereldrecord staat nu op 1.226 kilogram. "De zaadjes van mijn pompoen worden nadien over heel de wereld verkocht." Wij trokken naar Kasterlee om de pompoenhype te ontrafelen.
Lees verder

Mario (48) mikt op wereldrecord met pompoen van ruim 1.000 kilo: "Van een pitje naar dit op honderd dagen"
Met de maand oktober is de pompoengekte in Kasterlee weer toegeslagen. Zonder een pompoenregatta of pompoenschieten dit jaar, maar mogelijk wel met een ander hoogtepunt. Mario Vangeel (48) hoopt op het Europees Kampioenschap in Duitsland de zwaarste pompoen af te leveren die ooit gekweekt is. Dat wereldrecord staat nu op 1.226 kilogram. "De zaadjes van mijn pompoen worden nadien over heel de wereld verkocht." Wij trokken naar Kasterlee om de pompoenhype te ontrafelen.
Lees verder

Canarische eilanden al quasi volgeboekt voor herfstvakantie: TUI verlengt 'zomerseizoen' voor andere bestemmingen
De boekingen voor de herfstvakantie zijn vrij laat op gang gekomen, maar zitten inmiddels op kruissnelheid. Twee op drie klanten van TUI vertrekken dan naar de Canarische eilanden en die zijn nú al quasi volgeboekt. Om aan de grote vraag voor de herfstvakantie tegemoet te komen, heeft de touroperator het zomerseizoen met een week verlengd voor een aantal populaire bestemmingen.
Lees verder

Noa Lang is er definitief bij: Van Gaal beloont Club-aanvaller met eerste selectie voor Oranje
Louis van Gaal heeft Noa Lang opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland en Gibraltar. Ook doelman Mark Flekken (SC Freiburg) mag zich maandag voor het eerst melden bij Oranje.
Lees verder

De Ketelaere geselecteerd voor Final Four Nations League, Vanheusden, Mertens en Benteke niet
Bondscoach Roberto Martinez heeft in het auditorium van het nationaal oefencentrum in Tubeke zijn selectie bekendgemaakt voor de Final Four van de Nations League, die volgende week in Italië op het programma staat. De Spanjaard, die vier doelmannen en twintig veldspelers opriep, rekent op Club Brugge-youngster Charles De Ketelaere.
Lees verder

Brits brandstoftekort zou nog week kunnen aanhouden: nu ook gebrek aan slagers
De lange wachtrijen aan tankstations in het Verenigd Koninkrijk behoren mogelijks nog niet meteen tot het verleden. Dat heeft minister van Politie Kit Malthouse gezegd aan de openbare omroep BBC. Ondertussen waarschuwt de British Meat Processors Association (BMPA) in de krant The Times voor een tekort aan slagers, waardoor de feestdis op Kerstmis wel eens in het gedrang zou kunnen komen.
Lees verder

Vijfduizend vrachtwagenchauffeurs gezocht om winkelrekken gevuld te houden
In ons land zijn er momenteel vijfduizend vacatures voor vrachtwagenchauffeurs. Dat meldt Febetra, de federatie van Belgische transporteurs en logistieke dienstverleners. "Als we willen dat de winkelrekken ook in de toekomst gevuld blijven, dan zijn er dringend extra chauffeurs nodig", klinkt het.
Lees verder

Door Brexit geen Britse kaas en bier meer te verkrijgen... en dus haalt restaurant 'British Kitchen' van raam
De Brexit, die voelen we tot in Berchem. Conceptrestaurant Sail & Anchor Antwerp kapt na vijf jaar met het Brits concept. Boosdoener? U raadt het, Brexit: "De Britse kazen, charcuterie en bieren zijn niet meer te vinden."
Lees verder

Op welke kasseistrook gebeurt het in Parijs-Roubaix? De meest cruciale secteurs pavés op een rij gezet
30 kasseistroken goed voor 55 kilometer dokkeren over Noord-Franse wegen. Voor wie de stenen niet meer door Parijs-Roubaix heen ziet: de meest cruciale kasseistroken in de Hel van het Noorden.
Lees verder

James Bond geeft bioscoop nu al flinke boost: "Voorstellingen voor dit weekend bijna uitverkocht"
'No Time To Die' loopt nog maar vanaf donderdag in de bioscoopzalen in ons land, maar toch spreekt Kinepolis nu al van een groot succes. Wie het komende weekend nog wil gaan kijken naar de laatste Bond-film met Daniel Craig, moet zich haasten, want de ticketverkoop loopt als een trein.
Lees verder

Douchende vrouw achtervolgt inbrekers in badhanddoek
Een vrouw (35) uit de Zuid-Franse badstad Cannes is tijdens het douchen verrast door twee inbrekers. De vrouw wikkelde zich in een handdoek en zette het op een achtervolgen, schrijft de krant 'Nice-Matin'.
Lees verder

Thomas uit 'K2 Zoekt K3' overwon een eetstoornis: "Op een bepaald moment wilde ik niet meer leven"
Wie Thomas van Gerwen afgelopen weekend aan het werk zag tijdens 'K2 Zoekt K3', voelde ongetwijfeld ook de teleurstelling toen de Amsterdammer nét een maatje te klein bleek voor de golden seats. Al blikt de fitnessinstructeur toch met een tevreden gevoel terug op z'n deelname, want hij komt van ver. "Ik ben het levende bewijs dat je anorexia kan overwinnen", vertelt hij openlijk over de zware strijd die hij vocht. "Mijn lichaam was compleet op. Ik had geluk dat ik niet lang hoefde te wachten op een behandeling."
Lees verder

De helft staat leeg, een bodyguard werd er in het ziekenhuis geslagen: Kasteel van Ciergnon geeft geheimen prijs
Waar en hoe wonen de leden van onze koninklijke familie? Het is een simpele vraag, waar verrassend weinig Belgen het antwoord op weten. In onze nieuwe reeks verkennen we de 'verborgen' koninklijke verblijven van België, met deze week het Koninklijk kasteel van Ciergnon, dat door de regerende vorst wordt gebruikt als vakantieverblijf. Tijd voor een virtuele rondleiding op het domein, waar vooral koningin Paola met de plak zwaaide en een bewaker zo'n zware klappen kreeg dat hij zijn oog bijna verloor.
Lees verder

Van Yotam Ottolenghi tot Seppe Nobels en Sergio Herman: 7 topchefs delen overheerlijke veggie recepten
Beter voor de planeet, minder dierenleed, minstens even lekker. Naar aanleiding van Wereldveggiedag bundelen we vegetarische recepten van zeven getalenteerde chefs uit binnen- en buitenland: Seppe Nobels, Sandra Bekkari, Yotam Ottolenghi, Jamie Oliver, Sergio Herman, Maxence Sys en Jeroen Meus. Vlees of vis? Afwezig. Smaaksensatie? Check!
Lees verder