Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 oktober 2021

Gemeente Zottegem: Demowoning Gezond (t)huis

Demowoning Gezond (t)huis
Gezond wonen is net zo belangrijk als gezond eten en bewegen. Daarom starten we de demowoning 'Gezond (t)huis'. Je kan inschrijven voor een gratis, gegidste rondleiding, of je kan de woning vrij bezoeken tijdens één van de infosessies in oktober en november.
Lees verder

Gemeenteraad en Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 18 oktober
De zittingen van de Gemeenteraad en van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 18 oktober om 20.00 uur gaan door in de Ridderzaal Kasteel Egmont. Beide zittingen zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Er is ook een live audiostream die je kan volgen via Zottegem.be/youtube.

Lees verder

Hart onder de riem voor Dag tegen Kanker op 21 oktober
Jaarlijks organiseert Kom op tegen Kanker, elke derde donderdag van oktober, de Dag tegen Kanker. Op die dag roepen ze iedereen op om alle mensen met kanker en hun naasten te tonen dat ze er niét alleen voor staan en dat ze omringd zijn door mensen die hen steunen. Een golf van solidariteit, daar gaan we voor, ook in Zottegem.
Lees verder

Dag van de Jeugdbeweging 2021
Meer dan 285.000 jongeren gaan elke week naar een jeugdbeweging. Ze brengen er hun vrije tijd door en maken er vrienden voor het leven. Vrijdag 22 oktober is het naar jaarlijkse gewoonte de Dag van de Jeugdbeweging. Op deze feestdag zetten we ook in Zottegem alle jeugdbewegingen in de bloemetjes met heel wat activiteiten!
Lees verder