Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 22 oktober 2021

Gemeente Mol: Molenstraat op woensdag 27 oktober afgesloten voor doorgaand verkeer

Molenstraat op woensdag 27 oktober afgesloten voor doorgaand verkeer

Op woensdag 27 oktober geldt een doorgangsverbod in de Molenstraat door dakwerken die uitgevoerd worden ter hoogte van huisnummer 5. Enkel plaatselijk verkeer is toegelaten. Ook geldt er een parkeerverbod in de volledige straat. De toegang tot de garages ter hoogte van Molenstraat 4 blijft bereikbaar. Bewoners kunnen hun woning nog met de wagen bereiken.

Lees verder

Lokale asfaltherstellingen in verschillende straten

Onze uitvoeringsdienst voert de komende week lokale asfaltherstellingen uit in verschillende straten. Deze werken beperken zich tot kleine herstellingen van scheuren, zodat het wegdek in de winterperiode niet verder kapotvriest. Om de veiligheid te waarborgen en het herstelde stuk tijdelijk te beschermen, voeren we tijdens de werken in elke straat een doorgangsverbod in van maximaal een uur. We vragen iedereen om dit verbod te respecteren en tijdelijk om te rijden of de auto elders te parkeren.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week). Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging), niveau D met een spoedige indiensttreding. Er wordt een werfreserve aangelegd. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op 8 november 2021 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige gebouwtechnieken

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse deskundige gebouwtechnieken. Het gaat over een contract voor onbepaalde duur in niveau B. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op zondag 14 november 2021 via het online sollicitatieformulier

Lees verder