Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 12 oktober 2021

Gemeente Mol: Kom jij de nieuwe software van de bib testen op 14 oktober tussen 14 en 17 uur?

Kom jij de nieuwe software van de bib testen op 14 oktober tussen 14 en 17 uur?

Op donderdag 14 oktober van 14 tot 17 uur testen de medewerkers van de bib hun nieuwe uitleensoftware. Heb jij die dag tijd en zin om een boek uit te lenen, binnen te brengen, de pc's te gebruiken,…? Kom dan zeker langs om de nieuwe software mee te oefenen en te testen. Je helpt er ons en onze gebruikers echt mee vooruit!

Lees verder

Zet je vereniging, handelszaak of foodtruck in de kijker op de kerstmarkt

Het gemeentebestuur biedt verenigingen, handelaars en foodtrucks de kans om een standje uit te baten op onze gezellige en sfeervolle kerstmarkt. Deze vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 december. We toveren de parking van 't Getouw (Molenhoekstraat 2) om tot een prachtig kerstdorp vol leuke kraampjes, kerstverlichting en kerstsfeer. Inschrijven doe je tot en met zondag 7 november via www.gemeentemol.be/inschrijvenkerstmarkt.

Lees verder

Zet de begeleid(st)ers van kinderopvang in de bloemetjes van 11 tot 17 oktober

Het gemeentebestuur roept iedereen op om de medewerkers van de kinderopvang te bedanken tijdens de Week van de Kinderopvang. Zij maken dagelijks het verschil voor zovele kinderen en ouders. Ze zorgen voor ons meest kostbare bezit en spelen zo een belangrijke rol in ons leven. Geef hen een complimentenkaartje dat je kan vinden in elke kinderclub en in elk opvanginitiatief. Een digitaal kaartje kan je sturen via www.opgroeien.be/bedankbuttons/weekvandekinderopvang.

Lees verder

Staat jouw vereniging al op www.mooimolverenigt.be?

Het gemeentebestuur vraagt aan elke Molse vereniging om te controleren of zij al op de gloednieuwe verenigingenwebsite staan. Op www.mooimolverenigt.be laten we met trots zien welke verenigingen onze gemeente in huis heeft. Elke Molse vereniging is welkom op de gloednieuwe website, je kan zelf eenvoudig je vereniging aanmaken of je gegevens aanpassen. Veel verenigingen kregen automatisch al een plekje op de website, maar kunnen zeker nog wat beeldmateriaal en extra info gebruiken. Kijk dus zeker na of en hoe je vereniging op de website staat voor 1 november, dan staat de grote lancering op de planning!

Lees verder