Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 oktober 2021

Gemeente Mol: GEZOCHT! Innoverende ondernemers of ondernemende innovators!

GEZOCHT! Innoverende ondernemers of ondernemende innovators!

Broed jij op een duurzaam of innovatief idee dat bijdraagt aan onze lokale economie? Kan je nog extra budget gebruiken om het te realiseren? Dien dan vóór 1 december jouw idee in bij Stichting Lokaal Fonds! Belangrijk is dat je project de samenwerking met lokale ondernemers stimuleert, werkgelegenheid creëert of bijdraagt aan de circulaire economie. Als de jury jouw project selecteert, ontvang je tot 5.000 euro steun. Ontdek alle voorwaarden en de volledige procedure op www.lokaalfonds.be. Nog vragen? Schrijf je dan in voor het online infomoment op maandag 8 november om 20 uur via mol@lokaalfonds.be.

Lees verder

Callcenter vaccinatiecentrum Baldemore gesloten op 1, 2 en 11 november

Op 1, 2 en 11 november is het callcenter van het vaccinatiecentrum gesloten door de feestdagen. Je kan hen die dagen niet telefonisch bereiken. Op de andere dagen helpen we je graag verder op het nummer 014 38 90 47. Heb je vragen? Bekijk dan zeker www.vaccinatiecentrumbaldemore.be.

Lees verder

Maar liefst 142 voorstellen voor nieuwe naam Cultuurcentrum 't Getouw

De oproep naar een nieuwe naam voor Cultuurcentrum 't Getouw leverde maar liefst 142 voorstellen op. Na de herfstvakantie krijgt iedereen de kans om te stemmen op een shortlist van drie namen die door een jury geselecteerd werden.  Een oproep hiervoor met online stemming volgt nog. Na afsluiting van de stemronde tellen we alle stemmen en leggen we dit resultaat voor aan de gemeenteraad. De gemeenteraad legt vervolgens de nieuwe naam voor het cultuurcentrum definitief vast.

Lees verder

Bredere en volledig vernieuwde fietspaden in de Sint-Theresiastraat

In de week van 15 november start een aannemer in opdracht van het gemeentebestuur met het vernieuwen en verbreden van de bestaande fietspaden in de Sint-Theresiastraat, gedeelte tussen Postelarenweg en Achterbos. Met een breedte van amper 1,2 meter bieden de huidige fietspaden onvoldoende ruimte voor twee fietsers.

Lees verder