Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 22 oktober 2021

Gemeente Hooglede: Prijsuitreiking zomerzoektocht 2021

Gemeente Hooglede
Prijsuitreiking zomerzoektocht 2021
Van 1 mei tot en met 30 september 2021 vond de tweede zomerzoektocht van de gemeente Hooglede plaats. Deze kwam tot stand uit een samenwerking van Infopunt Trimard en Rita Lepoudre. De zoektocht kende een enorm succes. Op donderdag 21 oktober werden de winnaars en juiste antwoorden bekend gemaakt.
Lees verder

Grote griezeltelling 2021
Samen met Gezinssport Vlaanderen wil Sport Vlaanderen van 23 oktober tot 7 november alle griezels in Vlaanderen in kaart brengen. En jij kan hen daarbij helpen!
Lees verder

Meet & Greet met Astrid Sercu
Wil je Astrid Sercu graag ontmoeten? Goed nieuws! Astrid komt op zondag 28 november om 10u30 naar Infopunt Trimard. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in via: https://hooglede.bibliotheek.be/…/meet-and-greet-astrid-ser…
Lees verder

Winnaars zomerzoektocht Hooglede 2021
Op donderdag 21/10 werden de winnaars van de zomerzoektocht 2021 gehuldigd. De winnaars zijn Clarisse Gabriel, Van de Keere christian, Hemeryck Paul, Vancanneyt Maria, Scharlaeken Anja, Lannoo Colette, Vanhecke Francky, Dauchy Ann, Van Tieghem Lieveke en Jennerich Ina.
Lees verder

Informatieve groepssessies voor ouders met Psychische problemen
In de reeks van 4 sessies wordt besproken hoe je de veerkracht van kinderen kunt versterken en wordt er opzoek gegaan naar de helpende factoren.
Lees verder