Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 oktober 2021

Gemeente Boom: 'Samen Sportief!' laat ouders en kinderen samen sporten

'Samen Sportief!' laat ouders en kinderen samen sporten
In het najaar organiseert de Sportregio Rivierenland enkele lessenreeksen waar je samen met je kind kan aan deelnemen: Yoga voor 2 – 5-jarigen, padel voor kinderen van de lagere school en mountainbike voor 12 – 15 jarigen.
Lees verder

Bomenaars kunnen opnieuw zwemmen
Sinds kort kunnen Bomenaars opnieuw vrij zwemmen in het overdekt zwembad in de JF Willemsstraat te Boom.
Lees verder

Boomse groendienst krijgt in Lamotlei hulp van schapen
De groendienst komt soms handen te kort om het groen in onze gemeente op tijd te maaien en onderhouden. In de Lamotlei komt hier nu een andere oplossing voor: 2 tot 4 keer per jaar zullen er schapen komen grazen in de omgeving van de bufferbekkens om het gras te helpen onderhouden.
Lees verder

Veiligheidsmonitor 2021
De Veiligheidsmonitor is een enquĂȘte die bij de bevolking gevoerd wordt over verschillende veiligheidsthema's. Via dit kanaal word je als burger bevraagd over jouw onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, mogelijks slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden.
Lees verder

Opnieuw Walk for life op 11 november
Op 11 november kan je opnieuw komen wandelen voor het goede doel in Boom. Wandel jij met gemak tientallen kilometers of heb je niet veel wandelervaring? Maakt niet uit! Iedereen is welkom, er zijn verschillende routes waar je uit kan kiezen, van 6 tot 23 kilometer.
Lees verder

GEZOCHT: muzikaal talent
Wintersfeer is een evenement in Boom waarbij het ganse centrum omgetoverd wordt tot een gezellig winters dorp. Op vrijdagavond 17 december gaan we een stapje verder en maken we van de winkels een podium voor lokaal muziektalent tijdens MU-ZAK / muziek in je winkeltas.
Lees verder