Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 oktober 2021

Gemeente Boom: Aangepaste verkeerssituatie en werken in uitvoering

Aangepaste verkeerssituatie en werken in uitvoering
Wij houden jullie graag op de hoogte van de verkeerssituatie in onze gemeente zodat iedereen weet waar er gewerkt wordt en Boomse handelszaken ook hun klanten en bezoekers kunnen informeren.
Lees verder

Nieuwe handelszaken in Boom
De jongste weken mocht ons handelscentrum weer een aantal nieuwe ondernemers verwelkomen. Het lokaal bestuur doet er samen met onder meer het autonoom gemeentebedrijf Boom Plus en GoedWonen.Rupelstreek immers alles aan om ons centrum weer aantrekkelijk te maken.
Lees verder

25 oktober - 29 oktober: Pastorijstraat afgesloten voor verkeer
Van 25 oktober tot en met 29 oktober 2021 zijn er nutswerken gepland in de Pastorijstraat tussen de Bosstraat en de Onderwijsstraat.
Lees verder

Sloop gebouwen hoek Antwerpsestraat en Kerkstraat in Boom
De gebouwen op de hoek van de Antwerpsestraat en de Kerkstraat zijn eigendom van Goed Wonen.Rupelstreek. Goed Wonen.Rupelstreek heeft deze gebouwen aangekocht in functie van de realisatie van een woonproject. Wij delen graag dit bericht van Goed Wonen Rupelstreek met jullie:
Lees verder

Gemeentelijke diensten gesloten op 1 november
Op 1 november zijn al onze diensten gesloten omwille van de feestdag van Allerheiligen
Lees verder

Gezocht: animatoren Speelplein voor herfstvakantie
Heb je een groot hart voor kinderen? Heb je zin om komende herfstvakantie je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn we opzoek naar jou! Voor de herfstvakantie van 2021 zijn we opzoek naar jobstudenten die van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 november mee willen werken als animator aan ons speelplein
Lees verder