Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 22 oktober 2021

Gemeente Balen: Zelf een stop motion-filmpje maken? Schrijf in voor gratis workshop.

Zelf een stop motion-filmpje maken? Schrijf in voor gratis workshop.
Wist je dat je zand tot leven kan wekken? Tijdens deze creatieve workshop waarbij je zand, klei, kleurtjes én een camera gebruikt, maak je stop-motion animaties. Ben je benieuwd hoe dit kan? Bekijk dan snel het filmpje van Max Music en komt op zaterdag 23 oktober zelf mee experimenteren!
Lees verder

Bib leest voor in De Klimboom op Dag Tegen Kanker
Op de Dag Tegen kanker (21 oktober) ging de Bib van Balen voorlezen in Freinetschool De Klimboom. De leerlingen kregen er uitleg over de ziekte via een boekje op kindermaat. Bekijk de beelden van BalenTV.
Lees verder

Afvalkalender week van 25 oktober
• vrijdag 29 oktober: PMD en RESTAFVAL en GLAS route 2
Lees verder

Tip van de Bib: 'Papyrus - een geschiedenis van de wereld in boeken '
Deze week delen we een tip van één van onze lezers. Papyrus is een ongelooflijk avontuur met in de hoofdrol duizenden mensen die door de eeuwen heen het voortbestaan van het boek hebben gewaarborgd. Een ode aan het geschreven woord die laat zien hoe levens worden beïnvloed en gevormd door boeken.
Lees verder

Vacature: Administratief medewerker burgerzaken
Gemeente Balen is op zoek naar een administratief medewerker (onbepaalde duur – contractueel – niveau C – 0,75 VTE) om de dienst burgerzaken te versterken. Interesse in deze job met veel klantencontact in een erg flexibele werkomgeving? Stel je dan kandidaat uiterlijk vrijdag 5 november 2021.
Lees verder