Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 oktober 2021

Gemeente Balen: Oktober Borstkankermaand: Wie zorgt er voor jouw borsten?

Oktober Borstkankermaand: Wie zorgt er voor jouw borsten?
62.4% van de Balense vrouwen ging in op de uitnodiging van de overheid voor een gratis screeningsmammografie. Op Europees niveau wordt een participatiegraad van meer dan 75 % aangeraden. Ons land haalt deze doelstelling niet. Hoog tijd dus om actie te ondernemen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!
Lees verder

Start ticketverkoop Burkina Rock
Zaterdag 13 november kan je komen genieten van livemuziek t.v.v. van het LycĂ©e Agnes Willems in Tansila, Burkina Faso. Tickets zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar aan de balie van VC De Kruierie (VVK € 6, Kassa € 8).
Lees verder

Vragen over werk? Bezoek de ViA-mobiel tijdens de Vrijdagmarkt van 1 oktober
De ViA-mobiel trekt er weer op uit. Vrijdag 1 oktober kan je de medewerkers van de sociale dienst en Den Travoo terugvinden op de wekelijkse Vrijdagmarkt (13u tot 17u, Centrum Balen). Ze helpen je dit keer graag verder met vragen over het thema 'werk': solliciteren, vacatures, kinderopvang,...
Lees verder

Dit zijn de 118 winnaars van 'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel'!
Jullie gingen de voorbije zomer massaal met de fiets of te voet winkelen en consumeren in Balen! Uit alle deelnemers aan 'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel' zijn 118 winnaars getrokken. Kijk snel of jij erbij bent!
Lees verder

Afvalkalender week van 4 oktober
• maandag 4 oktober: TEXTIEL route 2 • vrijdag 8 oktober: GFT
Lees verder