Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 oktober 2021

Gemeente Balen: Gratis psychologische hulp voor zelfstandigen

Gratis psychologische hulp voor zelfstandigen
De federale overheid voorziet een gratis hulplijn en acht gratis sessies voor zelfstandigen die nood hebben aan psychologische bijstand door de coronapandemie. Heel wat ondernemers hebben het de laatste tijd erg moeilijk gehad, ook mentaal. Vandaar de ondersteuning voor deze doelgroep.
Lees verder

(Uitzonderlijke) transporten voor windmolens Olmen
Lees verder

Onze bib sluit op 6 oktober om als Stuifzand-bib terug te openen op 21 oktober!
Op 6 oktober sluit onze bib even de deuren. De bib krijgt een volledig nieuw softwaresysteem en doet enkele aanpassingen aan het reglement. De uitleentermijn wordt automatisch verlengd. Vanaf 21 oktober ben je opnieuw welkom en vormen we samen met zes andere bibliotheken de Stuifzand-bibs.
Lees verder

Gezellige familiedag met (theater)vertellingen in VC De Kruierie
Op zaterdag 2 oktober trappen we de boekenverkoop af met een knotsgekke familiedag in vrijetijdscentrum De Kruierie. Jong of oud, iedereen is welkom van 10u tot 16u voor een dag vol workshops, animatie en vertellingen. Bekijk het volledige programma hieronder.
Lees verder

Groendienst verwijdert bidons op begraafplaats
Op de begraafplaats van het Centrum heeft de groendienst tal van bidons verwijderd, in totaal zo'n 5 pmd-zakken. Enkele nabestaanden bewaren blijkbaar onderhoudsmiddel en water in bidons, meestal achter de gedenksteen. Deze bidons zijn echter wel zichtbaar voor de nabestaanden in de andere rijen.
Lees verder