Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 4 oktober 2021

Gemeente Balen: Energie besparen in huis? Vraag raad aan de HUISdokter!

Energie besparen in huis? Vraag raad aan de HUISdokter!
Ga je renoveren, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je gaan voor een lagere energiefactuur en meer comfort? Of wil je energie besparen, maar weet je niet hoe? De HUISdokter van het Energiehuis Kempen kan je gratis en onafhankelijk bijstaan gedurende het hele traject, aan huis en op jouw tempo.
Lees verder

Extra steunmaatregelen voor Vlamingen met een exclusieve nachtmeter voor elektriciteit
Lees verder

Mobiele camera's verhogen pakkans vervuilers
De gemeente Balen voert de strijd tegen sluikstort nog verder op met de aankoop van twee mobiele camera's. Deze worden regelmatig verplaatst langsheen sluikstortgevoelige locaties in onze gemeente. Wie betrapt wordt op sluikstorten, riskeert een hoge boete en de kosten voor het opruimen.
Lees verder

Jouw spreuk op een Balense vuilbak?
Staat jouw (dialect)spreuk binnenkort op een Balense vuilbak? Stuur je inzending door vóór 1 november via www.balen.be/vuilbakspreuk en maak kans op een streekproducentenpakket van 'Tiejn & Taander'! Want een vuilbak die opvalt, wordt vaker en correcter gebruikt!
Lees verder

Verkeershinder in Olmen-Centrum op 11, 12 en 13 oktober
Op 11, 12 en 13 oktober vervangt Aquafin op de route Veldstraat-Schoolstraat-Olmense Markt-Dijk kaders en putdeksels in de rijbaan. Hou rekening met verkeershinder. Er wordt gewerkt met verkeerslichten of een kleine omleiding.
Lees verder