Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 25 september 2021

Stad Poperinge: Nieuw multisportveld in de Rederijkerswijk

Stad Poperinge
Nieuw multisportveld in de Rederijkerswijk
De jeugd beweegt en wil bewegen. Bij de aanleg van de Rederijkerswijk en de Bommelbilk werd dan ook veel aandacht besteed aan recreatieve voorzieningen. In Bommelbilk kwamen er speeltuigen, en nu is het multisportterrein in de Rederijkerswijk klaar.
Lees verder

Vrijwilliger worden?
Heel wat initiatieven in de buurt zoeken vrijwilligers. Bezoek de vrijwilligersbeurs in Poperinge op vrijdag 1 oktober en ontdek de verschillende mogelijkheden.
Lees verder

Dementievriendelijk Poperinge stelt kinderboek voor
'Het geheimpje van de geknoopte zakdoek' is het resultaat van een samenwerking tussen de dienst Seniorenzorg en woonzorgcentra Huize Proventier en OLV Gasthuis. In het kader van Dementievriendelijk Poperinge willen zij dementie ook bespreekbaar maken bij kinderen.
Lees verder

Neem een kijkje achter de schermen bij de Technische Dienst
De Technische Dienst van Poperinge neemt voor het eerst deel aan VOKA's Open Bedrijvendag. Je krijgt een rondleiding doorheen het nieuwe gebouw en maakt kennis met alle diensten en het uitgebreide machinepark. Ook voor kinderen zijn er heel wat leuke activiteiten voorzien.
Lees verder

Poperinge hotspot op Open Bedrijvendag
Op zondag 3 oktober zetten 5 Poperingse bedrijven de deuren open voor VOKA's Open Bedrijvendag, met ondersteuning van het stadsbestuur. Bezoek de Technische Dienst van Poperinge en de bedrijven Mondi, Vareno, Wybo en Page op 3 oktober tussen 10 u. en 17 u. Je hoeft niet te reserveren.
Lees verder

Meld je aan als vrijwilliger voor Kuj eki help'n
Kan jij goed overweg met computers en smartphones? En wil je je af en toe vrijmaken om mensen hiermee op weg te helpen?
Lees verder