Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 24 september 2021

Retie: Krikkrak 2021: Zondag 26 september

Krikkrak 2021: Zondag 26 september
De laatste zondag van september staat traditioneel helemaal in het teken van onze kleinste dorpelingen. Dan toveren ze opnieuw een wondere kleurenwereld van lantaarntjes door de straten. Met Krikkrak wordt de zomer op een feestelijke manier afgesloten.
Lees verder

Allerlaatste kans op volledige vaccinatie: bel ons vóór zaterdag 25 september
Inwoners van Baldemore die nog niet of niet volledig gevaccineerd zijn, hebben nog één allerlaatste kans om alsnog twee Pfizer-vaccins te krijgen in ons vaccinatiecentrum. Wil jij nog gevaccineerd worden? Bel dan vóór zaterdag 25 september naar het callcenter van op 014 38 90 47.
Lees verder

Vaccinatiecentrum Baldemore vraagt duidelijke antwoorden over nabije toekomst
Eerstelijnszone Baldemore en de betrokken gemeentebesturen vragen van de Vlaamse overheid dringend duidelijkheid over de toekomst van de vaccinatiecentra. We hebben vanuit Vlaanderen op korte termijn heldere informatie nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen.
Lees verder

Brandweer zone Kempen organiseert in oktober "Start to Brandweer"-sessies in de kazernes van Balen, Geel en Herentals
Brandweer zone Kempen, 23 september 2021. Brandweer zone Kempen maakt zich naar goede gewoonte op voor haar jaarlijkse rekruteringscampagne voor vrijwillige brandweerlui. Belangrijk is wel dat je op max. 8 km van de kazerne woont!
Lees verder