Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 3 september 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Bekendmaking politieverordening in Dorp op dinsdag 7 september 2021 n.a.v. de infomark...

Bekendmaking politieverordening in Dorp op dinsdag 7 september 2021 n.a.v. de infomarkt 'Waver in 't nieuw'
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 30 augustus 2021 betreffende de regeling van het verkeer in het Dorp op dinsdag 7 september 2021 n.a.v. de infomarkt 'Waver in 't nieuw' wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 2 september 2021.
Lees verder

Foto's Sint-Katelijne-Waver Zingt
Sint-Katelijne-Waver Zingt was ook dit jaar een fijne avond vol meezingers. Was je erbij? De foto's van fotograaf Marc vind je nu in ons Flickr-album.
Lees verder

Uitnodiging: herdenk samen de Slag om Dorpveld
Op 25 en 26 september vindt de herdenking van de Slag om Dorpveld opnieuw plaats in onze gemeente. Na een beperktere editie vorig jaar, nodigt de dienst vrije tijd jullie graag uit om dit jaar talrijk aanwezig te zijn.
Lees verder

Evalueer jij mee onze fietsstraten?
Begin dit jaar vroegen we onze inwoners naar hun mening over de fietsstraten in onze gemeente. Met een expertengroep van tien gaan we in het najaar de verschillende fietsstraten en voorstellen voor nieuwe fietsstraten evalueren. Jij kan erbij zijn.
Lees verder

Fiets en wandel langs de mooiste hoeves
Op 12 september is het opnieuw Open Monumentendag. Samen met de buurgemeenten Bonheiden, Duffel en Putte zetten we dit jaar de vele monumentale hoeves in onze gemeente in de kijker.
Lees verder