Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Welkom op de jaarmarkt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Welkom op de jaarmarkt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Na een jaar coronapauze vindt komend weekend op nieuw de jaarmarkt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver plaats. 's Avonds zorgt Waver Feest naar goede gewoonte voor een spetterend showprogramma. Voor dat laatste heb je een Covid Safe Ticket. Voor de jaarmarkt niet, daar volstaat een mondmasker.
Lees verder

Foto's Sint-Katelijne-Waver Zingt
Sint-Katelijne-Waver Zingt was ook dit jaar een fijne avond vol meezingers. Was je erbij? De foto's van fotograaf Marc vind je nu in ons Flickr-album.
Lees verder

Kom donderdag mee badmintonnen
Het nieuwe schooljaar gaat van start, dus pikken we ook de donderdagse badmintondraad weer op. Vanaf donderdag 2 september zijn alle recreatieve badmintonners weer welkom in sporthal Bruultjeshoek. We spelen van 16 tot 17.15 uur.
Lees verder

OV/2021/261/ME - Bekendmaking melding voor het exploiteren van een tuinbouwbedrijf voor de teelt van groenten en fruit - Heiken 58 - Organic Food Partners
Lees verder

Bekendmaking openbaar onderzoek CIW: digitale atlas van onbevaarbare waterlopen en publieke grachten
Op 7 mei 2021 keurde de Vlaamse Regering het besluit betreffende de onbevaarbare waterlopen goed. Dit besluit gaat onder andere over bepalingen rond de digitale atlas van de onbevaarbare waterlopen en publieke grachten. Het openbaar onderzoek hiervoor start op 1 september.
Lees verder