Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 24 september 2021

Gemeente Mol: Doorgangsverbod Rozenberg, tussen Bergstraat en Voogdijstraat, op 30 september

Doorgangsverbod Rozenberg, tussen Bergstraat en Voogdijstraat, op 30 september

Op donderdag 30 september wordt vanaf 8.45 uur een parkeer- en doorgangsverbod ingevoerd op Rozenberg, gedeelte tussen Bergstraat en Voogdijstraat. De maatregelen zijn nodig voor het veilig demonteren van een grote torenkraan ter hoogte van het bouwproject Rozenberg 14 (school). De afbraak van de torenkraan vindt plaats tussen 8.45 en 15.45 uur en tussen 18 uur en het einde van de werken. Tijdens het spitsuur wordt de rijbaan tussen 15.45 en 18 uur enkele uren opengesteld voor alle verkeer. Omleidingen worden voorzien voor zowel fietsers als gemotoriseerd verkeer. De politie houdt toezicht bij begin- en eindtijden van de scholen.

Lees verder

Kinderopvang nodig tijdens herfstvakantie? Online reserveren vanaf 2 oktober

Heb jij tijdens de herfstvakantie, tussen dinsdag 2 en vrijdag 5 november, kinderopvang nodig? Vanaf zaterdag 2 oktober om 9 uur kan je in i-School online reserveren. Op maandag 1 november zijn onze kinderclubs gesloten.

Lees verder

Natuursteenherstelling: Rivierstraat opnieuw open vanaf donderdag 30 september

Vanaf donderdag 30 september is de Rivierstraat opnieuw bereikbaar via de Markt. Het kruispunt was sinds woensdag 18 augustus afgesloten voor werken aan de natuursteenklinkers. De herstelling verliep vlotter dan gepland, waardoor de Rivierstraat vroeger open kan. De aannemer werkt momenteel wel nog aan de verharding ter hoogte van Markt 44-46-48. Hierdoor zijn de garages op dit adres twee weken niet bereikbaar. De eigenaars werden hiervan verwittigd via een aparte brief en affiche.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt outreachend maatschappelijk werker

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds outreachend werker in contractueel dienstverband. Het gaat over een contract voor onbepaalde duur, niveau B, salarisschaal B1-B3. Solliciteren kan tot en met 10 oktober 2021 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier

Lees verder