Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 6 september 2021

Gemeente Boom: Kunstwerken Isabelle Scheers op Boomse muren

Kunstwerken Isabelle Scheers op Boomse muren
Opstartend kunstenares Isabelle Scheers uit Aartselaar is kleuterjuf in GO! basisschool De Hoeksteen en GO! Basisschool 't Krekeltje in Boom. Eén van haar grootste passies is graffitiwerk.
Lees verder

Kermis in Boom van 3 tot 5 september
Het is weer braderie, dat betekent natuurlijk ook... KERMIS! De Grote Markt is tijdens het braderieweekend the place to be voor iedereen die houdt van paardenmolens, eendjes vissen of de iets snellere attracties!
Lees verder

Koopjesavond en avondmarkt op 3 september
Op 3 september geven we de aftrap van ons braderieweekend met een avondmarkt en koopjesavond. Je kan van 17u tot 22u in de Antwerpsestraat, Blauwstraat en Hoogstraat komen kuieren over onze avondmarkt. De lokale handelaars zetten ook hun deuren open voor een koopjesavond.
Lees verder

Verkeerssituatie braderieweekend
Dit weekend is het feest in Boom! We hopen jullie allemaal terug te zien om er samen een geslaagd weekend van te maken. We geven jullie graag even een overzicht van waar je dit weekend niet mag parkeren en welke straten afgesloten zullen zijn.
Lees verder

Op 10 september hinder door herstelling riooldeksel in Antwerpsestraat
PIDPA voert op 10 september een herstelling uit aan een riooldeksel ter hoogte van de Antwerpsestraat 73. Hierdoor zullen er verkeerslichten geplaatst worden om het verkeer afwisselend veilig te kunnen laten passeren.
Lees verder

Franse vijvers stelen de show tijdens Parkfeeëriën
Sinds eind 2020 is de restauratie van de Franse Vijvers aan de punt van het Gemeentelijk Park afgerond. De Franse Vijvers kunnen terug schitteren als vroeger en dat mag gevierd worden. Op 11 en 12 september nodigen we alle Bomenaars uit aan de Franse Vijvers.
Lees verder