Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 september 2021

Gemeente Beernem: Vacature administratief medewerker Zone 1

Vacature administratief medewerker Zone 1
Hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen is op zoek naar administratief medewerkers om in te zetten in verschillende diensten in de administratie. Heb je interesse in een brede administratieve functie of ben je goed met cijfers en eerder op zoek naar een administratieve functie met een financiƫle focus? Solliciteer dan voor zondag 19 september om 23.59 uur.
Lees verder

Herinrichting stationsomgeving - update 3 september 2021
Goed nieuws! Vanaf maandag 6 september kan je de nieuwe tunnel onder de sporen gebruiken. Dat betekent dat je niet langer langs de brug van spoor/kant moet wisselen. Volgende week wordt de trap afgebroken. Ook vanaf maandag verhuist de fietsenstalling aan de kant van het Bloemendalepark naar de nieuwe toegangshelling kant Sint-Jorisstraat. Dit zullen in eerste instantie tijdelijke rekken zijn, in afwachting van de overdekte fietsenstalling.
Lees verder

WK Tijdrijden heeft impact op bediening De Lijn
Van zaterdag 18 tot en met woensdag 22 september gaat het WK Tijdrijden door tussen Knokke-Heist en Brugge. Dit zal een grote impact hebben op de bediening van De Lijn in Brugge zelf, maar ook voor alle andere, omliggende gemeenten, zoals Beernem. Ook tijdens de afbouwfase van het parcours (van 13 tot en met 17 september en op 23 en 24 september) zal er hinder zijn.
Lees verder