Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 22 september 2021

Gemeente Beernem: Buurtfeest in Kleuterweelde dankzij Dichter_Bij

Buurtfeest in Kleuterweelde dankzij Dichter_Bij
Op zondag 29 augustus bereikte het tweede project van de werkgroep streetart, Dichter_Bij, zijn hoogtepunt. De werkgroep organiseerde toen een gezellig buurtfeest in Kleuterweelde. De inwoners van de buurt Turkije gingen creatief aan de slag met de teksten en gedichten van de dichters waarnaar de straten rond Kleuterweelde vernoemd zijn. Zo werden ze letterlijk Dichter_Bij gebracht.
Lees verder

Vaart-Noord zes dagen afgesloten - kleine omleiding voorzien
Ter hoogte van Vaart-Noord 16 wordt een nieuwe verkaveling aangelegd. De riolering voor deze verkaveling zal aangesloten worden op de hoofdriolering in Vaart-Noord. Hiervoor wordt Vaart-Noord afgesloten van maandag 27 september tot en met zaterdag 2 oktober. We voorzien een (kleine) omleiding via de Bargelaan en Zuidleiestraat.
Lees verder

Vaart-Noord 6 dagen afgesloten - kleine omleiding voorzien
Ter hoogte van Vaart-Noord 16 wordt een nieuwe verkaveling aangelegd. De riolering voor deze verkaveling zal aangesloten worden op de hoofdriolering in Vaart-Noord. Hiervoor wordt Vaart-Noord afgesloten van maandag 27 september tot en met zaterdag 2 oktober. We voorzien een (kleine) omleiding de Bargelaan en Zuidleiestraat.
Lees verder