Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Gemeente Balen: Muziek en dans met je baby/peuter? Schrijf in voor 'Kinderklanken'!

Muziek en dans met je baby/peuter? Schrijf in voor 'Kinderklanken'!
Schrijf je vanaf nu in voor de 6 sessies van Kinderklanken (muziek maken en dansen met je baby/peuter) in het najaar (zondagen 3 okt - 14 nov aan de Pastorij in Olmen). Kostprijs 40 euro voor 6 sessies. Wees er snel bij, want de plaatsen per groep zijn beperkt!
Lees verder

Versoepeling mondmaskerplicht vanaf 1 september
Vanaf woensdag 1 september is het in veel publiek toegankelijke ruimtes niet meer verplicht om een mondmasker te dragen. Op het openbaar vervoer, in stations, winkels, bibliotheken (o.a. Bib van Balen), gerechtsgebouwen en gebouwen van erediensten blijft de mondmaskerplicht nog wel van kracht.
Lees verder

Netwerkmoment op 15 september voor Balense ondernemers
Lees verder

Alle Balense jeugdverenigingen en startdagen 2021 op een rijtje
In september beginnen de jeugdverenigingen naar goede gewoonte weer aan een nieuw werkjaar. Download hier de flyer van de jeugddienst met info over alle Balense jeugdverenigingen (inclusief een handig overzichtskaartje) en bekijk het overzicht van alle startdagen.
Lees verder

Opening antennepunt Huis van het Kind in VC De Kruierie
Vanaf 8 september kan je in VC De Kruierie (lokaal A1) terecht bij het nieuwe antennepunt Huis van het Kind. Elke tweede en vierde woensdag van de maand kan je er van 14u tot 17u binnenspringen met al je kleine en grote vragen over kleine en grote kinderen. Deze dienst is volledig gratis.
Lees verder