Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Gemeente Balen: Gratis sporten uitproberen tijdens Maand van de Sportclub

Gratis sporten uitproberen tijdens Maand van de Sportclub
Tijdens de 'Maand van de Sportclub' (een initiatief van Sport Vlaanderen i.s.m. de sportdienst) geven Balense sportclubs de mogelijkheid aan jong en oud om vrijblijvend een sport uit te proberen in de maand september. Bekijk hier het overzicht van alle gratis initiaties en trainingen.
Lees verder

Maak een afspraak voor fietslabelen (1 september)
Op woensdag 1 september brengt De Sprong tussen 13u en 15u30 in de garage van het gemeentehuis (hoek Molenstraat-Vredelaan) gratis een label aan op je fiets. Je moet hiervoor een afspraak maken in het gemeentehuis of via 014/74 40 40. Breng voor het labelen je identiteitskaart mee.
Lees verder

Vacature: begeleider vluchtingenteam
OCMW Balen zoekt een voor de sociale dienst een begeleider voor het vluchtelingenteam (halftijds - niveau C1-C3, contractueel). Bezorg je cv, je motivatiebrief en een kopie van je diploma ten laatste op 15 september via vacature@ocmwbalen.be.
Lees verder

Vacature: strijkster
OCMW Balen zoekt voor strijkdienst 't IJzertje een strijkster (halftijds - niveau E1-E3, contractueel). Bezorg je cv en je motivatiebrief ten laatste op 15 september via vacature@ocmwbalen.be.
Lees verder

Bewoners WZC Ter Vest houden eigen Olympische Spelen
De bewoners van WZC Ter Vest waren dit jaar niet alleen in de ban van de fiets, maar ook van de Olympische Spelen. Twee weken lang stonden verschillende disciplines op het menu en na alle sportieve inspanningen werden de bewoners ook nog getrakteerd op een spectaculaire slotshow!
Lees verder