Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Gemeente Balen: Foto's Balen Muziekterras: Women On Top

Foto's Balen Muziekterras: Women On Top
Women On Top serveerde donderdagavond het beste van de vrouwelijke pop & rock op Balen Muziekterras op de Keiheuvel. Ook een buitje tussendoor kon de pret niet bederven. Bekijk de foto's.
Lees verder

Nog niet gevaccineerd? Reageer op 2de kans of registreer op VAXLIST
Ben je nog niet gevaccineerd? Bevestig dan zeker je afspraak als je een 'tweedekans'-uitnodiging ontvangt. Deze week versturen we 1.384 uitnodigingen om inwoners een 2de kans te geven zich te laten vaccineren. Daarnaast ontvangt een 20-tal tieners die afgelopen week 12 jaar werden een uitnodiging.
Lees verder

Firma Gentle contacteert Balense handelaars i.v.m. stratenplan
Lees verder

Opgelet voor valse mail over covidcertificaat
Er circuleert momenteel een valse mail met als mededeling 'er staat een urgent document in uw My e-Box'. Deze probeert je bankgegevens te verkrijgen onder het mom van je covid19-certificaat. De mail ziet er 'echt' uit (logo, campagnebeeld, adres,...). Ga hier niet op in en verwijder de mail direct.
Lees verder

Leerkrachten: Ritmetassen ook in gemeentelijke uitleen
In 2012 ontving elke kleuterschool in onze gemeente een ritmetas als onderdeel van een jeugdcultureel project. Bij deze herinneren we je er graag aan dat er ook 3 ritmetassen in de gemeentelijke uitleen zitten. Je kan deze uiteraard ook gebruiken voor andere leeftijden. Aan te vragen via het e-loket
Lees verder