Doorgaan naar hoofdcontent

KOERS KORT. Valverde met succes geopereerd - Pedersen klopt thuisrijder Kristoff in Noorwegen

HLN
KOERS KORT. Valverde met succes geopereerd - Pedersen klopt thuisrijder Kristoff in Noorwegen
Alejandro Valverde is deze voormiddag met succes geopereerd nadat hij bij een val in de Ronde van Spanje zijn rechtersleutelbeen brak. Dat heeft zijn team Movistar gemeld.
Lees verder

KOERS KORT. Valverde met succes geopereerd - Tweede winst op rij voor Johannessen in Ronde van de Toekomst
Alejandro Valverde is deze voormiddag met succes geopereerd nadat hij bij een val in de Ronde van Spanje zijn rechtersleutelbeen brak. Dat heeft zijn team Movistar gemeld.
Lees verder

LIVE VUELTA. Vluchters opgepeuzeld, peloton maakt zich op voor massasprint
Nummer drie voor Jasper Philipsen? De achtste etappe in de Vuelta brengt het peloton van Santa Pola naar La Manga del Mar Menor. Een vrijwel volledig vlakke rit langs de kust. Voer dus voor de sprinters, of zorgt een strakke wind voor chaos? Volg het op deze pagina.
Lees verder

LIVE. Witsel en co leven nog na eigen doelpunt Freiburg
• Tweede speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Dreisamstadion • Witsel enige Belg bij Dortmund
Lees verder

Witsel en Dortmund gaan onderuit op bezoek bij Freiburg
Borussia Dortmund is het maximum van de punten na twee speeldagen al kwijt. Axel Witsel en co verloren met 2-1 op het veld van Freiburg.
Lees verder

Deltavariant dwingt wereldwijd nieuwe strategieën af: "We moeten leren leven met het virus"
Israël is overgegaan tot een derde ronde vaccinatie, Nieuw-Zeeland is weer in lockdown en zelfs het Pfizer-vaccin is niet onfeilbaar tegen de deltavariant van corona. De erg besmettelijke mutatie dwingt landen tot een andere koers. Maar welke?
Lees verder

Jente Hauttekeete pakt zilver in de tienkamp op WK atletiek U20
Jente Hauttekeete heeft zijn favorietenrol tijdens de tienkamp op het WK atletiek U20 in de Keniaanse hoofdstad Nairobi niet kunnen waarmaken. Onze landgenoot moest het goud aan de Tsjech Frantisek Doubek laten en veroverde zelf zilver.
Lees verder

Sexting zonder tekst of foto's: dit is de geheime betekenis van de 15 meest sexy emoji's
Sexting is hot. Maar wat als je geen zin hebt om je van je meest kinky kant op beeld te tonen? Of wanneer pikante berichtjes nu eenmaal niet zo vlot uit je vingers vloeien? Dan breng je de boodschap toch gewoon over met een emoji? We zetten voor jou de 15 meest sexy smiley's op een rijtje, van lauw naar heet, heter, heetst.
Lees verder

Het succesrecept van Niels Destadsbader: "The girl next door. Maar dan in een lijf van een 33-jarige man"
Of je nu voor- of tegenstander bent van Niels Destadsbader - je hoeft social media maar te openen om te zien dat beide groepen rijkelijk vertegenwoordigd zijn -, je kan niet ontkennen dat de presentator gegeerd goed is in televisieland. VTM had zijn contract graag verlengd, maar na maandenlang onderhandelen keert Niels terug naar zijn bakermat aan de Reyerslaan. En dat hij gewild is bij meerdere zenders, dat verbaast de sector niets. Wat is nu precies het geheim van zijn succes? Wij vroegen het aan enkele collega's, vrienden en kenners ter zake. "Hij kwam me een jaar geleden al om raad vragen."
Lees verder

Fabio Jakobsen sprint naar tweede zege in Vuelta, Philipsen en Meeus stranden op plek drie en vier
Fabio Jakobsen heeft zijn tweede zege te pakken in de Vuelta. De Nederlander van Deceuninck-Quick.Step won de massasprint in etappe acht, voor Alberto Dainese en Jasper Philipsen. Jordi Meeus werd knap vierde. Primoz Roglic behield na een relatief rustig dagje zijn rode leiderstrui.
Lees verder

Na Jenna Dewan en Jessie J: heeft Channing Tatum opnieuw de liefde gevonden?
Na een mislukt huwelijk en een op de klippen gelopen relatie lijkt Channing Tatum (41) opnieuw de liefde gevonden te hebben. De 'Magic Mike'-acteur werd al meerdere keren gespot met Zoë Kravitz (32), de dochter van muzikant Lenny Kravitz. "Er is meer dan een vriendschap aan de gang tussen hen."
Lees verder

Chinezen mogen officieel derde kind krijgen
Chinese koppels mogen nu ook officieel een derde kind krijgen. De nieuwe regel was eind mei al aangekondigd, maar werd nu pas tijdens een zitting van het Nationaal Volkscongres (het Chinese parlement) formeel bevestigd.
Lees verder

Turkse soldaten ontfermen zich over Afghaanse baby die gescheiden raakte van moeder op luchthaven Kaboel
Turkse soldaten schoten vrijdag te hulp toen een baby van amper twee maanden oud gescheiden raakte van haar moeder, tijdens de chaos op de internationale luchthaven in de Afghaanse hoofdstad Kabul.
Lees verder

LIVE. De doodsteek voor Cercle? Seraing komt tien minuten voor tijd op voorsprong
• Vijfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Stade du Pairay • Seraing-Cercle
Lees verder

Cercle geeft voorsprong uit handen, Seraing boekt tweede thuiszege met dank aan duo Maziz-Marius
Seraing verraste Cercle Brugge, dat zich na een aardige start en een vroege goal in slaap liet wiegen. De Metallo's sloegen na de pauze keihard terug met spits Marius Mouandilmadji in een glansrol. De spits uit Tsjaad scoorde en liet scoren. Seraing pakte zijn eerste overwinning van het seizoen en wipt in de rangschikking zowaar over Cercle dat zijn tweede nederlaag op rij incasseerde.
Lees verder

AA Gent vist achter het net: Thomas Henry naar Venezia
Géén Thomas Henry (26) in de wedstrijdkern van OHL voor de wedstrijd tegen Eupen. De Franse spits kreeg van OHL de toestemming om een transfer naar het Italiaanse Venezia af te ronden. Henry zit momenteel in Noord-Italië om tot een overeenkomst te komen met de club die net naar de Serie A gepromoveerd is. Op clubniveau is er een akkoord over een transferbedrag van 6 miljoen euro.
Lees verder

Amerika, politieagent van de wereld, dreigt gezag te verliezen na flater in Afghanistan
Amerika is terug op het wereldtoneel, beloofde Joe Biden. Maar na een flater in Afghanistan is duidelijk dat in Washington nog steeds vooral America First geldt.
Lees verder

Zanger 'I'm Too Sexy' zwaar ziek door corona, maar weigert vaccinatie: "Iedereen die het neemt is dwaas"
Richard Fairbrass (67), de zanger van 'I'm Too Sexy', werd afgelopen zaterdag onwel en moest per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Hij had zuurstof nodig omdat hij moeite had met ademhalen. Uiteindelijk bleek de zanger positief te testen op Covid-19, maar weigert toch gevaccineerd te worden.
Lees verder

Kamping Kitsch Club gaat los als wildste en geilste bevrijdingsfeest van ons land: "Pure adrenaline, het voelt als het einde van corona"
18.000 feestvierders dansen en drinken momenteel het ons welbekende virus de vernieling in, op de grootste verkleedparty van De Lange Landen. De totale ontlading, zo voelt het op Kamping Kitsch Club in Kortrijk aan. Waar half ontblote en bezwete lijven tegen elkaar schuren. Waar het motto 'hoe marginaler, hoe beter' is. Waar Hot Marijke, de bekendste sekswerker van België, haar borsten laat betasten. En waar zelfs Sinterklaas niet ontbreekt: "Om al die stoute kindjes hier in de zak te stoppen", vertelt de heilige man.
Lees verder

Witsel en Dortmund gaan onderuit op bezoek bij Freiburg, Nmecha en Lukebakio trefzeker in Wolfsburg-Hertha
Borussia Dortmund is het maximum van de punten na twee speeldagen al kwijt. Axel Witsel en co verloren met 2-1 op het veld van Freiburg. Het Wolfsburg van Casteels, Bornauw en Vranckx won dan weer van het Hertha Berlijn van Boyata en Lukebakio.
Lees verder