Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 21 augustus 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2021/172 - Borchtgrachtlei 6 - Nico De Weerdt

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2021/172 - Borchtgrachtlei 6 - Nico De Weerdt
Lees verder

Maak kennis met de plannen voor Waver in 't Nieuw
De ontwerpplannen voor de dorpskernvernieuwing in Onze-Lieve-Vrouw-Waver zijn klaar. We stellen ze voor aan de inwoners via een folder en op een infomarkt op dinsdag 7 september. Heb je nog suggesties om het beter te maken of aandachtspunten? Bezorg ze ons tegen 12 september.
Lees verder

Nieuw voetpad voor Zandstraat en Dijkstraat
Op maandag 16 augustus start een aannemer in opdracht van het gemeentebestuur met de vernieuwing van het voetpad in de Zandstraat en de Dijkstraat. Over een drietal weken beschikken deze straten opnieuw over een mooi en aangenaam voetpad.
Lees verder

Clemenceaustraat deels afgesloten door asfaltwerken
Het wegdek in het noordelijke deel van de Clemenceaustraat is in geen al te beste staat meer. Daarom zal een aannemer in opdracht van de gemeente op woensdag 25 september starten met de aanleg van een nieuwe laag asfalt. Gedurende vier dagen zal hier geen verkeer mogelijk zijn.
Lees verder

Twee nieuwe pannakooien voor een pittig potje voetbal
Pannavoetbal won de laatste jaren aan populariteit. Hierop spelen we in en dus kochten we twee extra pannakooien aan. We hebben er nu vier en die zullen regelmatig van plaats wisselen doorheen de gemeente. De nieuwe pannakooien staan sinds deze week aan KFC Katelijne en KSK Wavria.
Lees verder