Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 18 augustus 2021

Gemeente Mol: Sint-Apollonialaan richting Achterbos afgesloten in week van 16 tot 20 augustus

Sint-Apollonialaan richting Achterbos afgesloten in week van 16 tot 20 augustus

Van maandag 16 tot vrijdag 20 augustus voert een aannemer in opdracht van Pidpa werken uit in de Peperstraat, Goorstraat en Achterbos. In de tweede helft van de week worden de aansluitingen met de straat Achterbos gemaakt. Daardoor wordt Achterbos ter hoogte van de werken afgesloten en is er beurtelings verkeer op het kruispunt Achterbos-Peperstaat. De Sint-Apollonialaan wordt ter hoogte van Achterbos half afgesloten waardoor wagens een tweetal dagen niet meer via de Sint-Apollonialaan naar Achterbos kunnen rijden. We voorzien een omleiding via Bruggeske.

Lees verder

Openbaar onderzoek over ontwerp-beleidsprogramma 'Op weg naar circulair bouwen'

Het nieuw ontwerp-beleidsprogramma 'Op weg naar circulair bouwen' geeft vorm aan deze circulaire ambities voor de Vlaamse bouwsector, en dit voor de periode 2022 tot 2030. Voor de Vlaamse Regering dit ontwerp-beleidsprogramma 'Op weg naar circulair bouwen' kan goedkeuren, loopt er vanaf 16 augustus tot en met 15 oktober 2021 een openbaar onderzoek. Tijdens het openbaar onderzoek kan iedereen bezwaren of opmerkingen overmaken via beleidsplanbouw@ovam.be of per post naar de OVAM, Stationsstraat 110, 2800 Mechelen.

Lees verder

Laatste vaccinatiedag AstraZeneca op 6 september. Plan tweede vaccinatie nu in!

Kreeg je al een eerste vaccinatie AstraZeneca en miste je het tweede vaccinatiemoment? Plan dit dan zo snel mogelijk in. Je kan dat zelf met de vaccinatiecode die je ontving bij je uitnodiging. Lukt dit niet? Contacteer dan het callcenter van het vaccinatiecentrum op het nummer 014 38 90 47. Op maandag 6 september vaccineren we een laatste keer met AstraZeneca. Nadien is er geen mogelijkheid meer om je vaccinatie af te ronden.

Lees verder

Word je voor 1 september 12? Registreer je zo snel mogelijk op www.vaxlist.be

Word je nog voor 1 september 12 jaar en wil je gevaccineerd worden? Registreer je dan zo snel mogelijk op www.vaxlist.be. Tieners die in de tweede helft van augustus 12 worden, worden niet automatisch uitgenodigd voor vaccinatie. De groep is te klein om een extra vaccinatiedag te organiseren. Om hen alsnog de kans te geven voor het begin van het schooljaar minstens één vaccin te krijgen, roepen we op om je te registreren op onze reservelijst VAXLIST. We nodigen dagelijks mensen van de reservelijst uit om geen vaccins verloren te laten gaan.

Lees verder