Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 13 augustus 2021

Gemeente Mol: Kruispunt Markt – Rivierstraat afgesloten voor natuursteenherstellingen

Kruispunt Markt – Rivierstraat afgesloten voor natuursteenherstellingen

Vanaf woensdag 18 augustus start de volgende fase in de natuursteenwerken met de herstelling van het kruispunt Markt - Rivierstraat. Tijdens de werken wordt het kruispunt afgesloten voor autoverkeer. Voetgangers en fietsers kunnen de werfzone altijd veilig passeren. De parkeerplaatsen op de Markt blijven bereikbaar via tijdelijke op- en afritten. De werken nemen normaal gezien tien weken in beslag, onder voorbehoud van het weer en onvoorziene omstandigheden. We verwittigden de bewoners en handelszaken via een aparte brief.

Lees verder

Medisch coördinatieoverleg 12 augustus: Nog niet gevaccineerd? Laatste kans!

De situatie in het ziekenhuis bewijst duidelijk het effect van de vaccinaties. Het aantal opnames blijft beperkt. Opgenomen patiënten zijn niet levensbedreigend ziek en hebben maar tijdelijk ondersteuning nodig, vaak door onderliggende aandoeningen. Ook deze week zien we dat de deltavariant het overgrote deel van de besmettingen veroorzaakt. Heb je om één of andere reden je eerste en/of tweede prik gemist? Grijp dan nu je kans! We verstuurden opnieuw 1.200 'tweedekans'-uitnodigingen aan inwoners die zich nog niet lieten vaccineren maar ook nooit uitdrukkelijk weigerden voor vaccinatie. Wie z'n vaccin weigerde, komt alsnog in aanmerking via registratie op www.vaxlist.be.

Lees verder

Containerpark Millegem: aan- en afrijroute langs Vinkenstraat vanaf 13 augustus

Vanaf vrijdag 13 augustus rijd je opnieuw van en naar het containerpark in Millegem langs de Vinkenstraat. Afgelopen maanden organiseerden we een bevraging over de rijroute van en naar het containerpark. Uit de bevraging en de verschillende opstellingen blijkt dat de oorspronkelijke route, af- en aanrijden langs de Vinkenstraat, zowel voor bewoners, gebruikers als ondernemers de voorkeur krijgt.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt technisch assistent logistiek

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch assistent logistiek (m/v/x), in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau D. Interesse? Solliciteren kan tot en met 5 september 2021 via het online sollicitatieformulier

Lees verder