Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 25 augustus 2021

Gemeente Herent: Vacature sociale media expert

Gemeente Herent
Vacature sociale media expert
Bent u een echte sociale media duizendpoot? Houdt u van contents opmaken, vormgeving, sociale media kanalen opvolgen… Dan is deze job op uw lijf geschreven! U kunt solliciteren tot 20 september 2021.
Lees verder

Vacatures lokaal bestuur
We zijn op zoek naar maatschappelijk werkers, een hoofdmaatschappelijk werker, een sociale media expert, een administratief medewerker communicatie en een deskundige jeugd.
Lees verder

Vacature deskundige jeugd
Hebt u die klik met jongeren? Wilt u een sleutelfiguur zijn in hun verenigingsleven en van onze gemeente een jeugdvriendelijke plaats maken? Solliciteer dan voor 20 september voor de vacature van deskundige jeugd.
Lees verder

Kom jij ook naar Ezelsoor?
Ezelsoor is een gratis boekenkaftdag voor kinderen. Kinderen kunnen op zaterdag 4 september tussen 13 en 18 uur in de Kouter hun schoolboeken kaften. Wij voorzien coole kaftpapieren én hulp bij het kaften.
Lees verder

Papier en karton niet opgehaald
In enkele straten ter hoogte van de Tildonksesteenweg werd vandaag door een misverstand het papier en karton niet opgehaald. Deze inwoners hoeven alles niet terug binnen te halen, EcoWerf komt deze fracties deze week nog ophalen.
Lees verder