Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Brecht: Dienst vrije tijd werkt op afspraak

Dienst vrije tijd werkt op afspraak
Om niet voor een gesloten deur te staan of niet te moeten wachten op de juiste collega, werkt de dienst vrije tijd vanaf maandag 30 augustus op afspraak. Stel je vraag of maak je afspraak via 03 660 28 30 of vrijetijd@brecht.be. Je komt bij de juiste persoon terecht die je vraag vooraf al kan voorbereiden.
Lees verder

Mobiel vaccinatieteam strijkt neer in de Eerstelijnszone Voorkempen
Inwoners van de Eerstelijnszone Voorkempen die nog geen vaccin ontvingen, krijgen in september de kans om zich nog op verschillende locaties in de eerstelijnszone te laten vaccineren. ELZ Voorkempen organiseert vaccinatiemomenten vergelijkbaar met de andere vaccinatiecentra uit de omgeving, die ook starten met lokale vaccinaties.
Lees verder

Begraafplaatsen – verlopen grafconcessies
Op de verschillende begraafplaatsen in onze gemeente bevinden zich een aantal graven en nissen waarvan de concessie vervallen is. Het gaat over graven die op 'gekochte' grond liggen en waarvan de concessietermijn verlopen is. De lijst van deze graven en nissen hangt sinds 1 juli 2021 uit aan de ingang van de verschillende begraafplaatsen. Aan die graven en nissen werd ook een mededeling...
Lees verder