Doorgaan naar hoofdcontent

Football Talk. Lommel ziet coach vier dagen voor start nieuwe seizoen nog vertrekken - Fellaini geblesseerd naar de kant

HLN
Football Talk. Lommel ziet coach vier dagen voor start nieuwe seizoen nog vertrekken - Fellaini geblesseerd naar de kant
Lommel moet vlak voor de start van het seizoen op zoek naar een nieuwe coach. Liam Manning keert terug naar Engeland om er als trainer aan de slag te gaan, zo maakte de Limburgse 1B-club bekend.
Lees verder

Pools parlement stelt stemming over controversiële mediawet dan toch niet uit
Het Poolse parlement heeft dan toch de stemming over een controversiële aanpassing van de mediawet niet uitgesteld tot september. Eerder meldde het Poolse persagentschap PAP dat, maar de zitting wordt toch hervat. Regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) dringt aan op een aanpassing, waardoor het voor buitenlandse bedrijven verboden zou worden een meerderheidsbelang te hebben in Poolse media.
Lees verder

Gemiddelde huurprijs van appartement voor het eerst boven 750 euro: waarom blijven de prijzen stijgen?
Huren op de privémarkt is opnieuw duurder geworden. Wie een huurcontract voor een appartement afsluit, betaalt daarvoor gemiddeld maandelijks al 755 euro. In de grote steden moet nog tot 200 euro méér worden betaald. "De vraag overstijgt het aanbod nog ruimschoots, en de nieuwe, goed uitgeruste appartementen die investeerders op de markt brengen, zullen de prijs niet drukken", aldus makelaarsfederatie CIB Vlaanderen. Dit is wat u gemiddeld in uw regio betaalt.
Lees verder

"Ik heb een fout gemaakt", Amerikaan liet zich niet vaccineren en ligt nu in het ziekenhuis
Travis Campbell (43) ligt op intensieve zorg in een ziekenhuis in Virginia. Daar ligt hij al sinds eind juli. Hij heeft Covid-19. De man uit Bristol had zich niet laten vaccineren en daar heeft hij spijt van. "Het coronavirus is echt en ik heb de fout gemaakt om me niet te laten vaccineren." Hij roept nu iedereen op om zich te laten inenten.
Lees verder

David Schwimmer en Jennifer Aniston dan toch niet aan het daten: "We zijn gewoon vrienden"
Pech voor de fans van 'Friends': Jennifer Aniston (52) en David Schwimmer (54) zijn niét aan het daten. Dat heeft een woordvoerder van de acteur laten weten aan The Sun.
Lees verder

KIJK LIVE. Chelsea en Villarreal strijden om de Europese Super Cup
• UEFA Super Cup • CL-winnaar Chelsea versus EL-winnaar Villarreal • Windsor Park (Belfast) • Kijk LIVE op VTM 2 of op HLN.be
Lees verder

KIJK LIVE (21u). Chelsea en Villarreal strijden om de Europese Super Cup
• UEFA Super Cup • CL-winnaar Chelsea versus EL-winnaar Villarreal • Windsor Park (Belfast) • Kijk LIVE op VTM 2 of op HLN.be
Lees verder

KIJK LIVE. Chelsea neemt sterke start in Belfast, Werner en Kanté tekenen meteen voor grote kansen
• UEFA Super Cup • CL-winnaar Chelsea versus EL-winnaar Villarreal • Windsor Park (Belfast) • Kijk LIVE op VTM 2 of op HLN.be
Lees verder

Familie van verongelukte Thomas (18) radeloos: "Zijn motorfiets was zijn droom maar betekende helaas ook zijn einde"
Even over en weer naar Kortrijk, een onderdeel ophalen van een bromfiets voor een vriend van hem. Meer zou Thomas De Vos uit Gullegem dinsdagavond niet doen. Maar hij kwam niet meer thuis. De jongeman - op 26 september zou hij 19 worden - verongelukte aan het station in Kortrijk. "Het was zijn eerste rit sinds hij een maand geleden betrokken raakte bij een ongeval", zeggen zijn ouders. "Ik heb er vertrouwen in", zei hij voor het vertrek. "Let toch maar op, jongen", drukten we hem op het hart.
Lees verder

Hein Vanhaezebrouck eist meer efficiëntie: "Cijfers tonen dat ons voetbal bij de besten is"
Hein Vanhaezebrouck hoopt morgen het Europese avontuur van AA Gent te verlengen in Riga. Efficiëntie wordt wat hem betreft het sleutelwoord. "We gaan er alles aan doen om verder te gaan", aldus Vanhaezebrouck.
Lees verder

Spanje start eerste klinische studies met nieuw Spaans coronavaccin
Het Spaanse geneesmiddelenagentschap heeft vandaag goedkeuring gegeven voor de start van klinische studies op mensen met het eerste Spaanse kandidaat-coronavaccin.
Lees verder

Koji Miyoshi is de gedoodverfde opvolger van Refaelov bij Antwerp: "Hij is extra wapen dat ik erbij krijg"
RML. Refaelov - Mbokani - Lamkel Zé. Vorig seizoen vaak de heilige graal van R. Antwerp FC. Fast forward naar het heden. Frey moet Dieu doen vergeten, op de plaats van Zotte Zé trok de Great Old Balikwisha en Fischer aan. Rest de vraag wie de opvolger van Lior Refaelov wordt. Neemt Koji Miyoshi de handschoen op?
Lees verder

Shell betaalt 95 miljoen voor Nigeriaanse olieschade uit 1970
Olie- en gasconcern Shell betaalt in Nigeria een schadevergoeding van omgerekend ruim 95 miljoen euro aan gemeenschappen in het zuiden van het land vanwege olielekkages in 1970. De compensatie werd jaren terug door de rechter al vastgesteld en wordt nu ook daadwerkelijk uitbetaald.
Lees verder

Sophia Bush legt uit waarom ze het niet langer over haar ex Chad Michael Murray wil hebben: "Het is mijn tijd niet waard"
Sophia Bush (39) en Chad Michael Murray (39) vormden niet alleen een duo in 'One Tree Hill', maar de twee acteurs waren ook in het echte leven een tijdje een koppel. Een periode die Bush liever achter zich wil laten, zo blijkt. Tijdens een nieuwe aflevering van de podcast 'Inside of You' maakte de actrice duidelijk dat ze het niet langer over haar ex wil hebben.
Lees verder

Eindelijk is daar de zon! De kust verwacht komende dagen veel volk
In Blankenberge was het woensdag al gezellig druk. Zo'n 10.000 mensen genoten op het strand van de warme temperaturen. Donderdag en vrijdag wordt het nog warmer. De redders staan klaar en ook de beachbars zijn er helemaal klaar voor. De zonnige dagen zijn deze zomer meer dan welkom. "Het was een zeer moeilijke zomer. Maar ondanks het soms slechte weer, hebben we toch altijd het gevoel dat er mensen willen komen", vertelt Erwin Renders van Bluebeach.
Lees verder

Degryse en Mulder fileren transfer Messi : "Een of ander gevoel dat CL-winst toch gaat mislukken"
Voor de aftrap van de Europese Supercup hadden analisten Jan Mulder en Marc Degryse het op VTM 2 uiteraard over de aardverschuiving in het internationale voetbal. Lionel Messi die bij PSG gaat voetballen. "Het is een groot circus geweest", vertelt Degryse. "Drie dagen geleden was Barcelona verlaten een groot drama, nu lijkt Messi de gelukkigste voetballer ter wereld. Maar ik heb het niet zo voor de Franse competitie. Te weinig topwedstrijden. Dus ik vind het jammer dat hij daar gaat voetballen, al kijk ik er wel naar uit naar de klik met Mbappé en Neymar Daarbij nog Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, enzovoort. Als ze nu de Champions League niet winnen, dan kan de prins (Tamim bin Hamad Al-Than, red.) beter terug naar Qatar gaan."
Lees verder

'De Cooke & Verhulst Show' krijgt binnenkort een tweede seizoen
Goed nieuws voor fans van James Cooke (36) en Gert Verhulst (53). De twee televisiegezichten zijn binnenkort namelijk opnieuw samen te zien in het tweede seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show'.
Lees verder

Kan Lukaku nu wél iedereen overtuigen? "Hij moet de topduels beslissen en gaat dat doen ook"
Niets staat de transfer van Romelu Lukaku naar Chelsea nog in de weg. De Rode Duivel vloog vandaag naar Londen, morgen moet hij aansluiten bij de groep. "Hij is klaar", zegt Marc Degryse. "Bij Inter was hij de man van Antonio Conte, bij Chelsea wordt hij dat van Thomas Tuchel. Chelsea won dan wel de Champions League, ze misten vorig seizoen een scorende spits. Lukaku gaat ze binnentrappen, hij heeft die drive om zich te tonen."
Lees verder

Saïf Jirani keerde terug uit Marokko met een positieve coronatest: "Ik was vooral bang dat ik mijn kinderen zou besmetten"
De positiviteitsratio bij reizigers die uit Marokko terugkeren is fel gestegen. Liefst 7,5 procent van de mensen die nu terugkeren blijkt besmet te zijn, tegenover de 0,9 procent aan de start van deze zomervakantie. Saïf Jirani keerde eind juli terug van zijn reis in Marrakesh, en legde begin augustus een positieve coronatest af. Wij spraken met hem over de situatie in Marokko.
Lees verder

Cindy Crawford behoort eindelijk tot 'de rijksten', ruim 20 jaar nadat ze stopte als topmodel
Cindy Crawfords succesvolste dagen als supermodel liggen inmiddels enige jaren achter haar, maar dat weerhoudt de 55-jarige er niet van om haar debuut te maken in de lijst met de rijkste self-made women van het Amerikaanse zakenblad Forbes. Haar geschatte vermogen: zo'n 192 miljoen euro. Hoe kreeg ze dat voor elkaar?
Lees verder