Doorgaan naar hoofdcontent

Amerikaanse waakhond waarschuwt voor ‘coronamedicijn’: “Stop ermee, je bent geen paard of koe”

HLN
Amerikaanse waakhond waarschuwt voor 'coronamedicijn': "Stop ermee, je bent geen paard of koe"
De Amerikaanse voedsel- en geneesmiddelenwaakhond FDA is de misinformatie over ivermectine als geneesmiddel tegen corona zat. "Het kan gevaarlijk of zelfs dodelijk zijn. Je bent geen paard, je bent geen koe. Stop ermee", luidt de boodschap op Twitter.
Lees verder

LIVE. Zes op zes voor Barcelona na uitwedstrijd bij Athletic Bilbao?
• Tweede speeldag La Liga • Aftrap: 22u • San Mames Barria • Wint Barça ook tweede match van post-Messi-tijdperk?
Lees verder

LIVE. Kan STVV in tweede periode iets aan achterstand doen?
• Vijfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stayen • STVV-KV Kortrijk
Lees verder

LIVE. STVV gaat op zoek naar gelijkmaker, trekt KV Kortrijk zege over de streep?
• Vijfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stayen • STVV-KV Kortrijk
Lees verder

Noorse eersteklasser ontslaat één speler en geeft er tien een waarschuwing na seksfeestje in stadion, één speler stapt zelf op
De spelers van het Noorse SK Brann die vorige week in opspraak kwamen na een seksfeestje in het eigen stadion zijn door hun club op de vingers getikt. De clubleiding beëindigde het lopende contract van één speler onmiddellijk en gaf tien anderen een officiële schriftelijke waarschuwing. Een andere speler stapte zelf op.
Lees verder

Vorstin Marie von und zu Liechtenstein (81) gestorven
Vorstin Marie von und zu Liechtenstein is overleden. De echtgenote van vorst Hans-Adam II stierf vandaag op de leeftijd van 81 jaar in een ziekenhuis in Grabs, in Zwitserland, zo deelde het vorstendom mee.
Lees verder

Nafi Thiam geeft op laatste nippertje forfait met nekblessure voor Diamond League Eugene
Nafi Thiam heeft op het laatste nippertje beslist om niet deel te nemen aan het hoogspringen bij de Diamond League in het Eugene. Haar management laat weten dat het om een nekblessure gaat.
Lees verder

KV Kortrijk heeft aan vroege en late goal genoeg om felbevochten zege te boeken bij STVV
KV Kortrijk heeft STVV met 0-2 verslagen. De Kerels kwamen na amper 36 seconden spelen op voorsprong. Het was andermaal Faïz Selemani die de West-Vlamingen op rozen zette. Invaller Guèye deed in de slotfase de boeken helemaal toe. STVV verloor zijn laatste drie wedstrijden en moet zich dringend herpakken.
Lees verder

Opgelucht ademhalen: ex-Anderlechtspeler N'Sakala terug bij bewustzijn
Even drama in de Turkse competitie: tijdens de match tussen Gazisehir en Besiktas zakte ex-Anderlechtspeler Fabrice N'Sakala na 70 minuten plots ineen. Gelukkig kwam er al snel goed nieuws: de linksachter werd uit voorzorg met een ambulance afgevoerd en is terug bij bewustzijn.
Lees verder

Turkse competitie opgeschrikt: ex-speler Anderlecht zakt plots in tijdens match
Drama in de Turkse competitie: tijdens de match tussen Gazisehir en Besiktas zakte ex-Anderlechtspeler Fabrice N'Sakala na 70 minuten plots ineen. De linksachter werd met een ambulance afgevoerd. Over de toestand van de Congolees zijn er voorlopig nog geen updates.
Lees verder

Opgelucht ademhalen: ex-Anderlechtspeler N'Sakala weer bij bewustzijn, nadat hij tijdens wedstrijd plots in elkaar zakte
Plots schrikken in de Turkse competitie: tijdens de match tussen Gaziantep en Besiktas zakte ex-Anderlechtspeler Fabrice N'Sakala na 70 minuten plots in elkaar. Gelukkig kwam er al snel goed nieuws: de linksachter zou enkel "uit voorzorg" naar het ziekenhuis zijn gevoerd en is ook weer bij bewustzijn, dat meldde de club op Twitter. Niet veel later deelde de verdediger zelf een lachende, geruststellende foto.
Lees verder

Dode en zwaargewonde bij horrorcrash met Maserati in Wulpen
In Wulpen (Koksijde) zijn zaterdagavond een dode en een zwaargewonde gevallen bij een ware horrorcrash met een Maserati. Het voertuig werd volledig opengereten na een botsing met een boom. Het dodelijk slachtoffer werd uit het voertuig geslingerd.
Lees verder

Football Talk. 'Alle boeren zijn homo's': Anderlecht niet blij met lied fans - Lommel wint van Moeskroen in 1B
De vrouwenploeg van RSC Anderlecht heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede (en laatste) voorronde van de Champions League.Paars-wit verloor in de finale van groep 3 in de eerste kwalificatieronde tegen het Kroatische Osijek met 1-0. Lojna (54.) bracht de Kroatische vrouwen even na de rust op voorsprong, waarna Tessa Wullaert en co geen reactie meer in huis hadden.
Lees verder

LIVE. Memphis to the rescue: Nederlander brengt zwak Barcelona langszij bij Bilbao
• Tweede speeldag La Liga • Aftrap: 22u • San Mames Barria • Wint Barça ook tweede match van post-Messi-tijdperk?
Lees verder

Nafi Thiam geeft met nekblessure voor Diamond League Eugene, Elaine Thompson-Herrah loopt net geen wereldrecord op 100m
Nafi Thiam heeft op het laatste nippertje beslist om niet deel te nemen aan het hoogspringen bij de Diamond League in het Eugene. Haar management laat weten dat het om een nekblessure gaat.
Lees verder

"Kanye West en Irina Shayk zijn uit elkaar"
De relatie tussen Kanye West en Irina Shayk is volgens het Amerikaanse entertainmentmagazine 'Us Weekly' tot een einde gekomen. In juni werden de rapper en het Russische topmodel voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt.
Lees verder

Marten Van Riel na prangende sprint tweede in Edmonton, wereldtitel voor olympisch kampioen Blummenfelt
Knalprestatie van Marten Van Riel in Edmonton. Onze landgenoot miste in Canada op een haar na de overwinning in de Grand Final van de World Triatlon Series. De zege ging in een prangend sprintje naar olympisch kampioen Kristian Blummenfelt die zo ook zeker is van de wereldtitel triatlon op de korte afstand.
Lees verder

Met dank aan Depay: Memphis bezorgt Barcelona een punt na bijzonder matige wedstrijd in Bilbao
FC Barcelona is op verplaatsing bij Athletic Bilbao niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel. De Catalanen speeldenvooral verdedigend een bijzonder zwakke partij. Memphis Depay redde in de tweede helft een punt met een schicht in de bovenhoek.
Lees verder

Britse tiener sluit opmerkelijke vriendschap met hommel: "Betty volgt me overal, tot de bowlingzaal toe"
Een portie dierenliefde die je niet meteen verwacht: twee weken geleden ontfermde een Britse tiener zich over een hommel, nu wijkt het insect niet meer van haar zijde. Betty slaapt naast haar en volgt haar zelfs naar de winkel of de bowlingzaal.
Lees verder

LIVE (20u45). Napoli en Mertens krijgen het Venezia van Heymans over de vloer
• 1ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Stadio Diego Armando Maradona • Met Dries Mertens bij Napoli en Daan Heymans bij Venezia mogelijk twee Belgen in actie
Lees verder