Doorgaan naar hoofdcontent

‘Tien om te Zien’ komt nu écht eenmalig terug: "Alsof heel Vlaanderen al jaren zit te wachten op reünie"

HLN
'Tien om te Zien' komt nu écht eenmalig terug: "Alsof heel Vlaanderen al jaren zit te wachten op reünie"
Nostalgie ten top. Dertien jaar na het laatste optreden keert het legendarische 'Tien om te Zien' terug. Aan het eind van de zomer presenteren Willy Sommers en Anne De Baetzelier een eenmalige aflevering vanop de zeedijk in Middelkerke. De aanleiding? Het succes van het archiefprogramma 'Tien om te Zien: het beste van 199X'. "En niet alleen de kijkers van toen, ook jongeren hebben het programma nu herontdekt", verklaart Sommers.
Lees verder

Dingdong! Hond Gunner vliegt door voordeur om pakjesbezorger te begroeten
Hond Gunner reageerde iets te enthousiast op de komst van een pakjesbezorger in Lexington, in de Amerikaanse staat South Carolina. De vijfjarige hond wilde volgens zijn baasjes de pakjesbezorger begroeten, maar schoof uit en crashte door het glas van de voordeur. Het is niet duidelijk of het dier verwondingen opliep.
Lees verder

Francesco Vanderjeugd vindt gestolen burgemeesterssjerp in zijn brievenbus: "Fouten rechtzetten vraagt moed"
Francesco Vanderjeugd (Open Vld) heeft z'n sjerp terug. De burgemeester van Staden vond het kleinood maandagochtend in z'n brievenbus. Er zat zelfs een briefje opgespeld met 'sorry'.
Lees verder

Coolblue opent nieuwe winkels in België, Nederland en Duitsland
De Nederlandse webwinkel Coolblue opent dit jaar zes nieuwe fysieke winkels in België en Nederland.
Lees verder

Nóg passioneler dan op het veld: Italianen vieren EK-winst met volkslied op de spelersbus
De Italianen zijn voor het eerst sinds 1968 nog eens Europees kampioen. En of dat gevierd werd. Vannacht tijdens de busrit van Wembley richting de luchthaven in Londen barstte het feestje al volop los. Bonucci en co zongen uit volle borst - hoe kan het ook anders? - het Italiaanse volkslied 'Fratelli d'Italia'. Zo mogelijk met nog meer passie dan op het veld voor de match. Vanochtend al landden de Azzurri in Rome, om daar verder te feesten. Al zullen een paar uurtjes slaap wellicht ook geen kwaad doen.
Lees verder

"Vooral het contact met andere mensen verloopt soepel": jouw horoscoop voor deze week
Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.
Lees verder

"Onbegrijpelijk en onverantwoord": onze huisanalist Marc Degryse ziet Southgate gokken en verliezen
Niet Engeland, wél Italië is Europees kampioen voetbal. En als u het Marc Degryse vraagt, is dat voor een groot deel de schuld van bondscoach Gareth Southgate. "Ik verwijt hem dat hij meer dan ooit van die organisatie ging voetballen. Talenten als Grealish, Rashford, Sancho niet of nauwelijks gebruiken vind ik echt spijtig. Jammer dat hij niet voor meer risico in het spel durft te kiezen", aldus onze huisanalist.
Lees verder

Antetokounmpo bezorgt Bucks eerste zege in NBA-finale
De Milwaukee Bucks hebben in de finale van de NBA tegen Phoenix Suns hun eerste zege behaald. De ploeg won voor eigen publiek de derde wedstrijd met 120-100 en bracht de achterstand in de best-of-seven series terug tot 1-2.
Lees verder

Oude mouterij in Mechelen wordt gezellige loft
Tom Platteeuw en Ilse Cayron van IT-architecten kochten samen met hun partners een oude mouterij in Mechelen. Die bouwden ze om tot twee lofts en twee duplexappartementen. Kijk met bouwsite Livios mee binnen in de loft van Tom en Kenneth op de benedenverdieping.
Lees verder

Meer dan duizend apotheken nemen vanaf vandaag snelle antigeentesten af: hoe werkt het, en mag je op reis na een negatief resultaat?
Wie deze zomer wil reizen, nog niet de kans heeft gehad om zich volledig te laten vaccineren en er ook niet toe gekomen is om een van de twee gratis PCR-testen te laten afnemen, kan vanaf vandaag in duizend apotheken terecht voor een snelle antigeentest. Dat bevestigt de Algemene Pharmaceutische Bond (APB), de nationale federatie van zelfstandige, erkende openbare apotheken in België. Wat is zo'n test precies, en wat kan je er allemaal mee?
Lees verder

Bagage verloren, vlucht vertraagd of reis geannuleerd? Deze verzekeringen heb je automatisch via je kredietkaart
Heb je een kredietkaart in je portefeuille steken? Dan is de kans groot dat daar een aantal verzekeringen aan verbonden zijn, alleen zijn velen zich daar niet van bewust. Meestal gaat het om reisverzekeringen, maar er zijn ook andere dekkingen mogelijk. Spaargids.be legt uit.
Lees verder

Hoe maak je de slimste studiekeuze? Dit zijn de beroepen van de toekomst: "Wij zijn nodig. Ík ben nodig"
Diploma middelbaar op zak, maar nog geen flauw idee wat je na de zomer gaat doen? Wat studeer je het best als je zeker wilt zijn van een job? Zijn er ook sléchte keuzes? En hebben experts gelijk als ze je voorhouden: blok 'till you drop?
Lees verder

"Adele al winkelend gespot met haar nieuwe vlam Skepta"
Ze mag dan wel een succesvolle zangeres zijn, maar ook Adele (33) kan niet weerstaan aan een koopje. Afgelopen weekend werd ze namelijk gespot in Cabazon Outlets, een soort van discount winkelcentrum, terwijl ze aan het snuisteren was in een Prada-winkel. Adele was er bovendien niet alleen, want ook de Britse rapper Skepta (38) was van de partij. De twee zijn vermoedelijk al een tijdje aan het daten, maar voorlopig blijft de 'Rolling In The Deep'-zangeres alles ontkennen.
Lees verder

'Temptation'-Fabrizio gaat op zoek naar de liefde in 'De Bachelor': "Ik heb fouten gemaakt, maar ik hoop dat de mensen me zien als de man die ik nu ben"
Na het succes van 'De Bachelorette' waarin Elke Clijsters op zoek ging naar een nieuwe man, gaat Play4 volgend jaar verder met 'De Bachelor'. En niemand minder dan Temptation-gezicht Fabrizio Tzinaridis (29) gaat daarin op zoek naar de vrouw van zijn leven.
Lees verder

Na dodelijke aanrijding van voetganger (45) in Kortrijkse centrum: parket vraagt aanhouding van te snelle automobilist (28) onder invloed van alcohol
De automobilist die in de nacht van zondag op maandag in het Kortrijkse centrum een 45-jarige voetganger uit Kortrijk op het voetpad doodreed, reed te snel en was geïntoxiceerd. Dat zegt het parket van West-Vlaanderen. Het vraagt de aanhouding van de man, die in de loop van maandag voor de onderzoeksrechter zal worden geleid.
Lees verder

Benzine tanken wordt duurder
De maximumprijs van benzine aan de pomp gaat morgen omhoog. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie.
Lees verder

Prinses Eugenie schrapt doop van zoontje op laatste moment vanwege corona
Jammer nieuws voor de Britse prinses Eugenie (31), die in februari voor het eerst moeder werd. De dochter van de omstreden prins Andrew (61) werd gedwongen om het doopsel van haar zoontje August op het laatste moment te annuleren, omdat er bij één van de gasten corona werd vastgesteld, zo meldden Britse media.
Lees verder

Gerechtsdeurwaarders waarschuwen voor valse e-mails
De Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders (NKGB) waarschuwt voor valse e-mails, waarin gedreigd wordt beslag te leggen op goederen indien een openstaande som niet wordt betaald. De oplichters maken gebruik van gehackte e-mailadressen van bestaande gerechtsdeurwaarderskantoren.
Lees verder

Belg gezocht voor smokkel halve ton marihuana opgepakt in Spanje
Een voortvluchtige Belg is in het zuidoostelijke Spaanse Elche bij een wegcontrole opgepakt, meldden lokale media zondag. De Duitse autoriteiten zochten hem voor grootschalige drugssmokkel. Hij zou vanuit Spanje bijna 500 kilo marihuana naar Duitsland hebben gebracht en verdeeld.
Lees verder

Elise Mertens zakt een plaats op de WTA-ranking, maar voert opnieuw dubbelranglijst aan
Elise Mertens moet één plaats inleveren op de nieuwe wereldranglijst in het vrouwentennis. In het dubbel is ze opnieuw de nummer 1 van de wereld, nadat ze zaterdag samen met haar Taiwanese dubbelpartner Hsieh Su-Wei Wimbledon won.
Lees verder