Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 20 juli 2021

Herenthout: Latino Ladies

Herenthout
Latino Ladies
This is doubtless considered probably the most typical misguided beliefs that we're able to debunk right now. Is considered no secret that youngsters created in inter-ethnic marriages are extremely beautiful. Basically charming and magnetic visual aspect of girls coming from Latin America confirms this kind of. This is probably certainly one of the traits that […]
Lees verder

Overlegcomité blijft voorzichtig: strengere regels voor terugkerende reizigers en Covid Safe Ticket voor grote evenementen
Op maandag 19 juli kwam het Overlegcomité opnieuw samen om de coronapandemie en versoepelingen te evalueren. Ondanks de toenemende vaccinatiegraad, kiest het Overlegcomité voor een stapsgewijze en voorzichtige aanpak. Zo wil het vermijden dat er net zoals in onze buurlanden stappen teruggezet moeten worden omdat er te snel te veel versoepeld werd.
Lees verder

WIFI4EU: gratis internet voor iedereen op openbare plaatsen
Herenthout schreef zich in voor het traject WIFI4EU, kreeg goedkeuring en heeft het project uitgerold in het najaar van 2020. Zo is het onder meer mogelijk aan 't Kapelleke, het buurthuis 't Lindehofke, Torekensschool, Huis van het Kind, Gemeentehuis, GOC, Markt 21 en de bib je gratis met het netwerk 'WIFI4EU' te verbinden.
Lees verder

Neteland zoekt een projectmedewerker verbinding
De vijf Neteland-gemeenten slaan de handen in elkaar om jongeren te informeren over de gevaren van digitalisatie en polarisatie op sociale media. Via de dienst gelijke kansen en preventie van stad Herentals en verschillende partners in het werkgebied zetten ze in op algemene preventie en detectie.
Lees verder