Doorgaan naar hoofdcontent

Heel wat klachten over ticketver­ko­pers: "Geen echtscheidingsbewijs? Dan geen terugbetaling”

HLN
Heel wat klachten over ticketver­ko­pers: "Geen echtscheidingsbewijs? Dan geen terugbetaling"
Nu het theater- en concertgebeuren stilaan opnieuw herneemt, komen ook de klachten over tickets. Wie een terugbetaling van een verplaatst optreden vraagt, strandt niet zelden op een weerspannige klantendienst. "U kan de verplaatste K3-show niet bijwonen omdat uw dochter bij uw ex is? Dan hebben wij de echtscheidingspapieren nodig als bewijs." De Economische Inspectie en Test Aankoop ontvingen al een heleboel klachten. "Een tsunami aan terugbetalingen betekent de dood aan de sector", reageert Tele Ticket Service.
Lees verder

Spanje versus Italië in halve finales: Zwitserland drijft La Roja tot het uiterste maar delft dit keer wel onderspit na strafschoppen
Italië en dus niet België speelt op 6 juli de halve finale van het EK voetbal tegen Spanje. 'La Roja' had daar wel strafschoppen voor nodig tegen Zwitserland, dat na Frankrijk dus ook Spanje tot wanhoop dreef. Na 90 minuten stond het 1-1, Oyarzabal trapte de beslissende elfmeter binnen.
Lees verder

Elise Mertens uitgeschakeld op Wimbledon: "Het was niet goed genoeg"
Geen zege op Madison Keys (WTA 27) en dus ook geen tweede week op Wimbledon voor Elise Mertens (WTA 16). "Ik geraakte niet in haar hoofd", gaf Mertens toe die daardoor het Amerikaanse geweld niet kreeg ingedamd.
Lees verder

Tussen de Italiaanse Limburgers, vanuit het EK-dorp of op groot scherm: zo beleeft u de wedstrijd van onze Rode Duivels tegen Italië
Onze Rode Duivels staan op dit moment oog in oog met de Italianen op het EK. Alleen staan ze zeker niet, want u juicht - of vloekt - ongetwijfeld weer luid mee. Overal in Vlaanderen zitten ook wij klaar op de eerste rij. Van EK-dorp tot groot scherm, tussen de Limburgse Italianen of op de festivalweide: volg hier hoe Vlaanderen de match beleeft.
Lees verder

LIVE. De Rode Duivels ontsnappen aan vroege achterstand! Goal Bonucci afgekeurd wegens buitenspel
• Allianz Arena (21u)
Lees verder

Tekashi 6ix9ine wil dakloze vader niet helpen: "Hij heeft me in de steek gelaten"
Rapper Tekashi 6ix9ine (25) weigert om z'n dakloze vader financieel te ondersteunen. En daar heeft hij goede redenen voor, vertelt hij aan z'n vriend DJ Akademiks.
Lees verder

OEFENMATCHEN. Cercle klopt Zulte Waregem - Geen Anderlecht-Oostende na coronavaccin bij Kustboys
Cercle Brugge heeft in Ingelmunster vandaag een oefenduel tegen Zulte Waregem met 1-2 gewonnen. Vitinho tekende de twee Brugse goals aan. Tussendoor maakte Jelle Vossen vanop de stip gelijk.
Lees verder

KIJK LIVE. "We leven nog dankzij Lukaku, maar we moeten hem meer bereiken": Mulder en Degryse analyseren moeilijke eerste helft Duivels tegen Italië
• Allianz Arena (21u)
Lees verder

Tweede 'Downton Abbey'-film pas volgend voorjaar in bioscoop
Downton Abbey-fans moeten langer wachten voordat ze de aanstaande tweede film in de bioscoop kunnen zien. De releasedatum is verschoven van eind december naar medio maart, meldt Deadline.
Lees verder

Wit-Russische president Loekasjenko meldt ontmanteling van "slapende terreurcellen" gelieerd aan Westen
De Wit-Russische president Alexander Loekasjenko heeft vrijdag gezegd dat in Wit-Rusland "slapende terreurcellen" zijn opgerold die volgens hem banden met het Westen hadden. Hij beschuldigde de cellen ervan dat ze een staatsgreep wilden voorbereiden.
Lees verder

"OPEC+-landen op één na akkoord met nieuwe afspraken over olieproductie"
De olieproducerende landen verenigd in oliekartel OPEC en hun bondgenoten (OPEC+) zijn nagenoeg allemaal akkoord met nieuwe afspraken over de olieproductie. Alleen de Verenigde Arabische Emiraten zouden op bepaalde punten nog dwarsliggen, meldden ingewijden rond de gesprekken aan persbureau Reuters.
Lees verder

Slecht uitverdedigen Vertonghen afgestraft, maar fout op Doku brengt hoop: Duivels moeten achtervolgen
Op het kwartier ontsnapte België nog, op het halfuur was het wel raak voor Italië. En vlak voor de pauze deed Insigne er nog eentje bij. 0-2, over en out leek het. Tot een flits van Doku een penalty opleverde. Lukaku zette om, zodat er nog hoop is. Levenslijn. Al wacht er tegen een uitgekookte Squadra nog een helse taak. Net als België kreeg Italië voor deze kwartfinale nog maar één tegengoal te slikken.
Lees verder

Janet Jackson, Robert Pattinson en H.E.R. worden lid van organisatie achter de Oscars
De organisatie achter de Oscars heeft 395 mensen uit de filmwereld gevraagd om lid te worden van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Onder meer Borat-ster Maria Bakalova, regisseur en actrice Emerald Fennell en zangeres en actrice Janet Jackson werden uitgenodigd.
Lees verder

Jan Mulder en Marc Degryse geloven dat het nog kan: "Na die 1-2 ziet de wereld er toch anders uit"
Marc Degryse en Jan Mulder bespraken zonet in 'Deviltime' de eerste helft van de Rode Duivels tegen Italië. De Squadra leidt met 1-2, na een moeilijke eerste helft voor de Belgen.
Lees verder

LIVE. Doku blijft de gevaarlijkste Duivel, deze keer haalt Donnarumma zijn gevaarlijke voorzet eruit
• Allianz Arena (21u)
Lees verder

Terugtrekking Amerikaanse troepen uit Afghanistan zal eind augustus rond zijn
De terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan zal "eind augustus" afgerond zijn, zo heeft de woordvoerster van het Witte Huis, Jen Psaki, vrijdag gezegd. Het Witte Huis reageerde daarmee op speculaties over een vervroegde aftocht van het Amerikaanse leger.
Lees verder

Liet Vermaelen zich om de tuin leiden? 'Geblesseerde' Immobile staat plots weer gewoon overeind na openingstreffer Barella
Opvallend beeld in de opbouw naar het doelpunt van Nicolò Barella tegen de Rode Duivels. Spits Ciro Immobile ging neer na vermeend contact met Jan Vertonghen. Een schwalbe, liet ook Thomas Vermaelen duidelijk blijken met een wegwerpgebaar. De Italiaan bleef kronkelend van de pijn tegen het gras liggen. Vermaelen en co uiteraard afgeleid, het zorgde voor chaos achterin.
Lees verder

LIVE. Doku pakt uit met fantástische actie, maar zijn knal gaat erover!
• Allianz Arena (21u)
Lees verder

Agent wil niet dat demonstranten video op YouTube plaatsen, dus probeert hij met Taylor Swift auteursrechtenclaim te creëren
Een politieman in Californië heeft proberen te verhinderen dat demonstranten een video van de confrontatie met hem op YouTube plaatsten. Hoe? Hij zocht op zijn smartphone naar muziek van Taylor Swift om zo een auteursrechtenclaim uit te lokken.
Lees verder

Na amper 4 minuten: Chadli snelst vervangen invaller ooit bij Rode Duivels én in EK-geschiedenis
Amper vier minuten duurde de invalbeurt van Nacer Chadli tegen Italië. De flankspeler kwam na 69 minuten Thomas Meunier vervangen, maar moest zelf vier minuten later opnieuw naar de kant. Een blessure in de dij, zo gaf hij aan. Dennis Praet was zijn vervanger. Chadli was in zijn korte periode wél bijna goed voor een assist, maar Lukaku noch Hazard kon zijn voorzet afwerken. De Rode Duivel krijgt zo het record op zijn naam voor kortste invaller die opnieuw wordt gewisseld bij de Duivels. Hij neemt het record af van Christophe Lepoint. Die kwam in 2010 tegen Finland tussen de lijnen, om een kwartier later een zware knieblessure op te lopen. Het is tevens de snelst vervangen wisselspeler ooit in de EK-geschiedenis.
Lees verder