Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 16 juli 2021

Gemeente Mol: Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 19 - 23 juli

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 19 - 23 juli

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Sint-Jansstraat tussen Weverstraat en Ezaart afgesloten door wateroverlast

Door wateroverlast is de Sint-Jansstraat tussen de Weverstraat en Ezaart/Molseweg (N103) tijdelijk afgesloten. Dit parallelweggetje van de Zuiderring wordt hoofdzakelijk gebruikt door fietsers en plaatselijk verkeer voor de aanpalende weilanden. Fietsers kunnen tijdelijk omrijden via Ezaart (N103) en de Slagmolenstraat. De Sint-Jansstraat ligt in de vallei van de Molse Nete. Met uitzondering van deze locatie en het kruispunt Voortstraat/Berkenbossenlaan/Industrieweg (Scheppelijke Nete) in industriezone Berkebossen blijft onze gemeente op dit moment voorlopig gespaard van ernstige wateroverlast.

Lees verder

Gasthuisstraat opnieuw open, éénrichtingsverkeer Collegestraat terug normaal

De Gasthuisstraat in het Centrum is opnieuw geopend voor alle verkeer. De vereiste rioolherstelling is uitgevoerd. Het zinkgat dat vorige week zaterdag 10 juli opdook, is volledig gedicht. Het éénrichtingsverkeer in de Collegestraat tussen Gasthuisstraat en Jakob Smitslaan werd opnieuw omgedraaid en verloopt terug normaal. 

Lees verder

ICT-coördinator gezocht voor gemeentelijke scholen

De gemeentelijke scholen zoeken een ICT-coördinator. Het gaat over een deeltijdse vervanging 7/36, aangevuld met minstens 26/36e voor één schooljaar met kans op verlenging. Interesse? Bezorg ons ten laatste op 10 augustus 2021 je kandidatuur via mail aan onderwijs@gemeentemol.be

Lees verder