Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 12 juli 2021

Gemeente Herent: Vaccinatie 12-15-jarigen in Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg

Gemeente Herent
Vaccinatie 12-15-jarigen in Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg
De interministeriƫle conferentie Volksgezondheid heeft op 7 juli 2021 beslist dat ook 12- tot 15-jarigen gevaccineerd kunnen worden tegen COVID-19. In Vlaanderen zullen de komende weken alle 12- tot 15-jarigen dan ook uitgenodigd worden voor vaccinatie in het vaccinatiecentrum van hun regio.
Lees verder

Vaccinatie zonder afspraak met Johnson & Johnson op vrijdag 16 juli tussen 13.30 en 17.30 u.
Net zoals in verschillende vaccinatiecentra in Vlaanderen zal in het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg een vaccinatiemoment zonder afspraak voorzien worden op vrijdag 16 juli tussen 13.30 en 17.30 u.
Lees verder

Viva-SVV Herent zamelt boekentasjes in
Voor heel wat gezinnen met kinderen is het begin van het schooljaar een heel dure periode. Een nieuw boekentasje voor zoon- of dochterlief behoort vaak niet tot de mogelijkheden en dat terwijl andere kinderen elk schooljaar van mama, papa, oma of opa een gloednieuw boekentasje krijgen.
Lees verder

De pop-up beheerraad voor de kerk #buurthuis van Veltem is een feit
12 vrijwilligers, inwoners van Veltem, gaan de komende maanden aan de slag met de suggesties, ideeƫn en acties die in de bevragingen werden geformuleerd.
Lees verder

Cyclomedia maakt straatfoto's in onze gemeente
Van einde juli tot half september kunt u in onze gemeente misschien een wagen van Cyclomedia zien rijden. Deze speciaal uitgeruste voertuigen maken 360 graden panoramafoto's vanaf de openbare weg.
Lees verder