Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 19 juli 2021

Gemeente Herent: 3 vacatures buitenschoolse opvang Hib-Hop Herent

Gemeente Herent
3 vacatures buitenschoolse opvang Hib-Hop Herent
Voor het nieuwe schooljaar heeft Hib-Hop Herent verschillende vacatures openstaan. Solliciteren kan online op vacatures.igo.be
Lees verder

Testmaatregelen bij de organisatie van jeugd- en sportkampen
De laatste dagen stijgen de corona-besmettingen opnieuw. Vooral individuele gevallen, vooral bij jongeren. Geen reden tot paniek, maar voorzichtigheid is zeker geboden.
Lees verder

1722 voor niet dringende oproepen naar de brandweer
Het KMI voorspelt nog steeds hevige regenval en gaat over naar code oranje. Hulp nodig? Contacteer de brandweer via het e-loket www.1722.be of bel 1722. Is er iemand in levensgevaar of is er brand? Bel het noodnummer 112!
Lees verder

Wateroverlast recyclagepark Herent
De weegbruggen op het recyclagepark van Herent zijn tijdelijk buiten gebruik. U kunt dus tijdelijk niet naar het recyclagepark met afvalsoorten die u moet wegen. Op de andere DifTar-gewichtsparken zoals Haacht, Kortenberg en Lubbeek kunt u wel terecht met afvalsoorten die u moet wegen.
Lees verder

Hulp aan getroffenen overstromingen
Rode Kruis-Vlaanderen en Croix-Rouge de Belgique coƶrdineren samen de noodhulp naar aanleiding van de overstromingen van vorige week. Wilt u graag helpen dat kan met financiƫle steun of als crisisvrijwilliger.
Lees verder