Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 13 juli 2021

Gemeente Brecht: 4 nieuwe vacatures en aanleg werfreserve voor technische diensten

4 nieuwe vacatures en aanleg werfreserve voor technische diensten
Het gemeentebestuur van Brecht is op zoek naar vier nieuwe medewerkers technische diensten: drie technische assistenten machinist/hovenier, een stratenmaker en een aanleg werfreserve arbeidster schoonmaak. Solliciteren kan tot 7 september 2021.
Lees verder

Vacature bibliotheekassistent
Gemeente Brecht zoekt 1 contractuele bibliotheekassistent (C1-3) – 19/38 u. Je staat in voor de klantvriendelijke uitlening, de begeleiding van de individuele lener en de organisatie van uitbreidingsactiviteiten. Je kandidaat stellen kan tot 7 september 2021.
Lees verder

Nieuwe vacature: teamverantwoordelijke financiƫle dienst
Hou je van een team aansturen en krijg je energie van het werken met mensen? Steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen om taken uit te voeren en zaken op te lossen? Heb je bovendien sterke affiniteit met cijfers en budgetten? Dan is deze functie voor jou!
Lees verder

Werken brug Sluis 5
Van 12 juli tot en met 16 juli 2021 zal de Vlaamse Waterweg nv werken uitvoeren aan de brug Sluis 5 in Sint-Job-in-'t-Goor.
Lees verder

Nieuwe vacature: technisch assistent-garagist (D1-3)
Gemeente Brecht is op zoek naar een voltijdse garagist. Je staat in voor het onderhoud, nazicht en herstellingen aan vrachtwagens, kraan, tractoren, klein motorisch gereedschap, … Interesse? Je kandidaat stellen kan tot 7 september 2021.
Lees verder