Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 6 juli 2021

Gemeente Boom: Skateboardinitiatie op zaterdag 18 september

Skateboardinitiatie op zaterdag 18 september
Op de Olympische Spelen is skaten deze zomer een nieuwe discipline. Daarom willen we de sport wat extra promoten. In samenwerking met Sport Vlaanderen organiseren we een skateboardinitiatie op zaterdag 18 september.
Lees verder

Eerste bossaball-kampioenschap van de Rupelstreek
Zondag 25 juli is Bar Hasart en het grasplein ernaast het decor voor het allereerste bossaball-kampioenschap van de Rupelstreek. Bossa wat? Bossaball is een combinatie van beachvolley, beachsoccer, trampoline en zelfs capoeira (maar dat hoeft niet :-)) op de leukste zomerse dj-beats.
Lees verder

CLUBNIEUWS - Kon. Tennis Club Boom
Kids en Tieners van 3 tot 17 jaar zijn welkom op onze jeugdstages. In juli en augustus organiseren we 4 jeugdstages tennis & omnisport! Spelenderwijs leren tennissen!
Lees verder

CLUBNIEUWS - Judoschool Fudji Yama : Matthias Casse wereldkampioen 2021 seniors -81kg
Matthias Casse heeft judogeschiedenis geschreven op het WK in Boedapest op 9 juni 2021. Na zijn wereldtitel bij de juniors verovert Matthias nu ook bij de seniors de wereldtitel: hij is de eerste mannelijke Belgische judoka die daarin slaagt.
Lees verder

Opnieuw verdwijnpalen in Blauwstraat vanaf 30 juni
De voorbije jaren heeft het Lokaal bestuur Boom getracht om de Blauwstraat ook zonder de vroegere paaltjes toegankelijk te houden en vooral veilig en overzichtelijk voor iedereen.
Lees verder

Einde werken Boom Noord in zicht
In september 2020 startten de werken in Boom Noord. Er werd de voorbije maanden hard gewerkt aan een gescheiden rioleringsstelsel en mooie en verkeersveilige nieuwe straten en voetpaden. Nog voor de start van het bouwverlof zullen alle straten in deze buurt opnieuw opengesteld worden.
Lees verder