Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 20 juli 2021

Gemeente Boom: PRUP Groengebied Terhagen Boom

PRUP Groengebied Terhagen Boom
Er werd een infomarkt georganiseerd op woensdag 23 en donderdag 24 juni 2021. Op de posters werd een samenvatting van de start- en procesnota weergegeven en konden vragen worden gesteld aan de projectmedewerkers. De posters en het verslag van die infomarkt kun je hier downloaden.
Lees verder

Verkeerslichten in Antwerpsestraat op 5 augustus
Op 5 augustus zal er hinder zijn in de Antwersestraat, in het gedeelte tussen de Tuyaertsstraat en het kruispunt van de N177.
Lees verder

Kruispunt N177 - 's Herenbaan 1 nacht afgesloten
In de nacht van 29 juli op 30 juli zal het kruispunt van de N177met de 's Herenbaan van 20u tot 6u afgesloten zijn. Engie brengt hier dan ondergrondse detectielussen aan.
Lees verder

André Getrystraat afgesloten
Er is een probleem met de riolering in de André Gretrystraat op de rijweg. PIDPA werd hiervoor gecontacteerd en voert herstellingswerken uit op 15 juli.
Lees verder

Boom geeft jeugdverenigingen sneltests voor een veilig kamp
Ondanks de goede zorgen van de jeugdverenigingen zijn een aantal kampen in ons land intussen vervroegd beëindigd door coronabesmettingen. Het lokaal bestuur en de jeugdraad willen er alles aan doen om de Boomse jeugdverenigingen in de beste omstandigheden van hun jaarlijks kamp te laten genieten.
Lees verder

Vanaf 3 augustus: hinder door afbraak pand hoek Antwerpsestraat-Tuyaertsstraat
Op 3 augustus start de afbraak van het hoekpand in de Tuyaertsstraat over het gemeentehuis. De werken zullen 3 weken duren en er worden verkeerslichten geplaatst.
Lees verder